Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sprijin BEI in valoare de 190 milioane EUR pentru societatile cele mai afectate de COVID-19 din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sprijin BEI in valoare de 190 milioane EUR pentru societatile cele mai afectate de COVID-19 din Romania

Sute de societati din Romania vor beneficia de noua finantare dedicata sectorului privat, in valoare de 190 milioane EUR, acordata de Banca Europeana de Investitii pentru a sustine sectoarele cele mai afectate de COVID-19 din punct de vedere economic, social si al sanatatii, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Noi finantari de 150 milioane Euro pentru startup-uri europene de tehnologie, de la un investitor al FlixBus

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii in valoare totala de 150 de milioane de euro, lansat, in Germania, de catre o firma de venture capital care a finantat anterior si platforma de transport FlixBus, prezenta si in Romania.

Nou fond european de investitii, de 100 milioane Euro, pentru startup-uri IT

Startup-urile IT europene pot obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii in valoare totala de 100 de milioane de euro, lansat luni de o firma pan-europeana de venture capital.

Finantari totale de 1,5 milioane euro, pentru startup-urile inovatoare in domeniul sanatatii

S-a dat startul inscrierilor in competitia de startup-uri IT cu proiecte in domeniul sanatatii EIT Health RIS Innovation Call. Proiectele castigatoare primesc finantari totale de pana la 1,5 milioane de euro. in editiile anterioare, 6 proiecte din Romania au fost premiate. Cine se poate inscrie si cu ce idei de afaceri au venit aceste startup-uri.

APIA a platit 46,75 milioane lei pentru renta viagera agricola aferenta anului 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a anuntat miercuri ca a finalizat plata tuturor sumelor cuvenite pentru renta viagera agricola aferenta anului 2019, suma totala platita fiind de 46,75 milioane lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )