Libnet.ro
UNICEF

16:15

DIN CAUZA NEINDEPLINIRII CONDITIILOR LEGALE Consiliul de Administratie al SIF5 a respins convocarea actionarilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA NEINDEPLINIRII CONDITIILOR LEGALE Consiliul de Administratie al SIF5 a respins convocarea actionarilor

Solicitarea de convocare a AGA SIF Oltenia venise din partea grupului format de SIF1 si SIF4 si avea drept scop demiterea lui Tudor Ciurezu de la conducerea SIF5 Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a respins, in sedinta de ieri, convocarea actionarilor societatii cu sediul in Craiova, ceruta de grupul format din SIF Banat - Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF), ca urmare a neindeplinirii conditiilor legale de forma si de fond, se arata in raportul SIF5 remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DIN CAUZA NEINDEPLINIRII CONDITIILOR LEGALE: Consiliul de Administratie al SIF5 a respins convocarea actionarilor

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a respins, in sedinta de astazi, convocarea actionarilor societatii, ceruta de grupul format din SIF Banat - Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF), din cauza neindeplinirii conditiilor legale de forma si de fond, se arata in raportul SIF5 remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Mobilizare de amploare in Germania: mii de persoane, evacuate din cauza unei bombe din Al Doilea Razboi Mondial

Mii de persoane din sute de cladiri au fost evacuate in Germania, duminica, din cauza unei bombe ramase neexplodate din Al Doilea Razboi Mondial. Printre cladirile care au fost evacuate se numara si sediul Bancii Centrale Europene din Frankfurt. Autoritatile din Germania au anuntat mobilizare de amploare pentru ziua de duminica, 7 iulie. Mii de .

Crima socanta in Constanta. Un barbat a fost injunghiat in piept din cauza unui aparat radio

Un barbatdin Constanta a fost injunghiat, duminica dimineata,cu un cutit in piept, din cauza unui aparat radio. intre victima si agresor existaun conflict mai vechi. Acestia s-ar fi.

Majoritatea patronilor din Romania pierd bani din cauza lipsei de lucratori (studiu)

Cei mai multi dintre antreprenorii din Romania resimt lipsa de forta de munca si sufera pierderi de bani din cauza aceasta, releva un studiu publicat, marti, de o firma de consultanta.

VIDEO Masuri speciale in Frankfurt din cauza unei bombe din Al Doilea Razboi Mondial Banca Centrala Europeana, evacuata

Mii de persoane si sute de cladiri, inclusiv sediul Bancii Centrale Europene BCE), au fost evacuate duminica in centrul orasului german Frankfurt, pentru o operatiune in scopul transportarii si dezamorsarii unei bombe din Al Doilea Razboi Mondial, informeaza site-ul T-online. de, citat de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )