Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sefa FMI: Este clar ca economia mondiala a intrat in recesiune. Conditia pentru o relansare in 2021

Adevărul Adevărul,
Sefa FMI: Este clar ca economia mondiala a intrat in recesiune. Conditia pentru o relansare in 2021

Este clar ca economia mondiala a intrat in recesiune, o consecinta a pandemiei noului coronavirus care se raspandeste in lume, a apreciat vineri directoarea generala a Fondului Monetar International FMI) Kristalina Georgieva, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: FMI avertizeaza ca economia mondiala se va contracta in 2020

Pandemia de coronavirus va provoca o contractare a economiei mondiale in 2020, au avertizat vineri oficialii Fondului Monetar International, adaugand ca un numar exceptional de ridicat de tari au nevoie de finantarea de urgenta a FMI, transmite Reuters.

Prelungirea pandemiei de coronavirus risca sa transforme economia mondiala in ruine. Ne asteapta o recesiune sau o depresiune?

In cateva saptamani, pandemia de coronavirus si izolarea a zeci de milioane de oameni au aneantizat aproape economia mondiala, pana la punctul in care unii economisti se asteapta la cea mai violenta recesiune din istoria moderna, mai grava decat Marea Depresiune, scrie AFP.

Liderii G20 vor injecta peste 5 mii de miliarde de dolari in economia mondiala

Liderii G20 au promis ca vor injecta peste 5. 000 de miliarde de dolari in economia mondiala, ca parte a raspunsului lor coordonat la pandemia de coronavirus COVID-19).

AGENTIILE DE PRESA: Nu este clar cine l-ar inlocui pe premierul Boris Johnson daca acesta nu si-ar mai putea exercita atributiile

Ce s-ar intampla daca starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-ar inrautati din cauza coronavirusului, iar el sau membri ai echipei sale nu si-ar mai putea exercita atributiile? in conformitate cu constitutia necodificata a Marii Britanii, raspunsul nu este clar, relateaza Reuters.

Digi24: ANALIZA. Coronavirus, ziua de dupa maine. Cat de infectata va fi economia mondiala: O sa fie mai rau ca in 2008

Pandemia de Covid-19 este cea mai grava criza de sanatate a epocii moderne si, chiar daca va fi tinuta sub control, va provoca o criza economica globala majora, despre care deja se crede ca va fi mai grava decat cea din 2008.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )