Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sefa FMI: Pandemia va avea cele mai grave consecinte economice de dupa Marea Depresiune din 1929

Antena3 Antena3,
Sefa FMI: Pandemia va avea cele mai grave consecinte economice de dupa Marea Depresiune din 1929

Pandemia de coronavirus impune o criza economica, sustine directoarea FMI. continuă pe Antena3

AGENTIILE DE PRESA: Pandemia va avea cele mai grave consecinte economice, avertizeaza directoarea FMI

Pandemia cu noul coronavirus va avea cele mai grave consecinte economice de dupa Marea Depresiune din 1929, a avertizat joi directoarea generala a Fondului Monetar International FMI), Kristalina Gheorghieva, transmit AFP si Reuters.

CORONAVIRUS. FMI: Pandemia de COVID-19 ar putea avea cele mai grave consecinte economice de la Marea Recesiune din 1929

CrizaCOVID-19are un efect devastator asupra economiei mondiale. Peste un miliard de angajati din toata lumea risca sa le fie redus salariul sau sa isi piarda locul de munca, potrivit datelor.

Sefa FMI:Criza Covid-19, cea mai grava criza de la Marea Depresiunedin 1929

Directoarea generala a Fondului Monetar International FMI) Kristalina Georgieva preconizeaza ca o recesiune mondiala va afecta 170 de tari in 2020, una dintre cele mai grave consecinte economice de la Marea Depresiune din 1929 ale acestei crize fara pereche provocata de noul coronavirus.

Judetul Neamt ar putea avea cea mai inalta tehnologie pentru tratarea pacientilor cu COVID-19

Judetul Neamt ar putea avea cea mai inalta tehnologie in domeniul tratarii pacientilor cu coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean a anuntat ca un echipament de plasmafereza si 1000 de kituri de colectare de plasma au fost donate de o companie de distributie a medicamentelor.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in Bucuresti si Suceava. Care este situatia pe fiecare judet

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au inregistrat pana in prezent la Suceava - 1. 487 si Bucuresti - 659, scrie Agerpres, potrivit informarii Grupului de Comunicare Strategica.

Acestea sunt cele mai letale pandemii care au lovit omenirea de-a lungul timpului

Cele mai periculoase pandemii care au provocat milioane de decese in intreaga lume au fost variola, pojarul, gripa spaniola sau ciuma neagra, conform businessinsider. es.

VIDEO Cinema in carantina. Cele mai noi filme care vor aparea pe Netflix

Va prezentam cele mai noi titluri care vor aparea pe Netflix, de care va veti putea bucura alaturi de popcornul facut in cuptorul cu microunde de acasa.

Cu aproape 150.000 de cazuri de COVID-19, New York a depasit Spania si a devenit statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume. Circa 94% din populatia SUA a primit ordin sa stea in casa

Numarul de cazuri de COVID-19 din New York s-a apropiat de 150. 000, miercuri, depasind Spania si devenind statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume, desi autoritatile au avertizat ca bilantul statal.

Preturile locuintelor din Grecia si Romania, cele mai mari scaderi din UE intre 2007 si 2019

Pretul locuintelor a crescut in majoritatea statelor membre UE, in perioada cuprinsa intre trimestrul patru 2007 si trimestrul patru 2019, exceptie facand doar sase state membre unde aceste preturi au scazut, iar cele mai importante scaderi au fost.

Sfat de sanatate. Cele mai frecvente cauze ale infertilitatii

Greutatea afecteaza fertilitatea atat la femei cat si la barbati. Ginecologul Erna Stoian a vorbit la rubrica Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea, despre cele mai dese probleme medicale care duc la infertilitate. Mare atentie si alimentatia joaca un rol esential cand vorbim de obtinerea unei sarcini. Spre exemplu, vegetarienii pot intampina dificultati in conceperea unui copil.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )