Libnet.ro
UNICEF

10:00

ALIN BRENDEA, PRIME TRANSACTION: BET-XT, cea mai buna perfomanta pentru primul semestru, in ultimii zece ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALIN BRENDEA, PRIME TRANSACTION: BET-XT, cea mai buna perfomanta pentru primul semestru, in ultimii zece ani

Indicele BET-XT, care cuprinde cele mai lichide 25 de actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, a crescut cu 17% in primul semestru din 2019, cea mai buna clasare din ultimii zece ani, spune Alin Brendea, Director General Adjunct al Prime Transaction. continuă pe Ziarul Bursa

HOROSCOPUL zodiei RAC. Apar schimbari majore pentru zodii - Varsatorii nu sunt in cea mai buna perioada

Pe 22 iunie am intratin zodia Racului. Apar schimbari majore pentru toate zodiile. HOROSCOP BERBEC - Familia si persoanele apropiate vor fi prioritatea ta in aceasta perioada. Esti mai schimbatoare.

Cea mai buna solutie pentru impatimitii pariurilor si nu numai

Stres versus relaxare. Care este cea mai buna metoda de relaxare si cum o puteti aplica

Relaxarea nu este acel moment in care vii frant de la serviciu si te bagi in pat, la televizor sau cu laptopul in brate inconjurat de prajituri ori iti rupi degetul mare de la mana deruland pe repede inainte Facebook-ul. Este vorba despre mult mai mult. inseamna sa te transpui intr-o stare de liniste si calm. Dar stresul ce este de fapt?.

Cea mai buna echipa de la Campionatul European U 21 s-a umplut de penibil si in ultimul meci de la turneul final. Ce au facut englezii in partida cu Croatia

Dupa ce au pierdut primele 2 meciuri din grupa C, cu Romania si Franta, antrenorul si portarul echipei Angliei au dat niste declaratii cel putin absurde.

Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lume. Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu inseamna ca nu a facut si greseli in cariera: la un eveniment gazduit de Village Global a spus ca pe una o regreta inca aceea de a o fi lasat pe Google sa lanseze Android. Comentand cum lumea software, in special pentru platforme, este una a pietelor in care castigatorul ia totul, Gates a spus: Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft sa nu fie ceea ce este Android.

FOTO Imagini spectaculoase cu cascada Sapte Izvoare. Legenda spune ca apa izvorata din Muntii Bucegi este cea mai pura din tara

Daca nu aveti nimic de facut in acest weekend si va place aerul tare de munte, Cascada Sapte Izvoare este o optiune de luat in calcul. Se spune ca de acolo izvoraste cea mai pura apa de la noi din tara. Un fotograf a surprins in imagini spectaculoase caderea de apa.

in Franta s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

In Franta s-au inregistrat 44,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, canic.

Franta a inregistrat, astazi, cea mai mare temperatura din istoria masuratorilor sale: 44,3 grade Celsius

Franta continentala a inregistrat cea mai mare temperatura de cand au inceput sa se ia masuratori, in timp ce Europa continua sa infrunte un val sufocant de caldura, scrie The Guardian.

Gabriel Mutu: Cea mai corecta formula este alegerea secretarului general al PSD la Congres, nu in CEx

Primarul social-democrat al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat la RFI ca varianta cea mai corecta ar fi ca viitorul secretar general PSD sa fie ales in cadrul Congresului partidului de sambata.

Wimbledon: Americanca Cori Gauff (15 ani), cea mai tanara jucatoare care ajunge pe tabloul principal dupa ce a jucat in calificari

Cori Gauff, locul 301 WTA, beneficiara a unui wild card, a devenit cea mai tanara jucatoare care ajunge pe tabloul principal la Wimbledon dupa ce a jucat in calificari, la varsta de 15 ani si 122 de zile, in Era Open, care incepe in 1968, informeaza BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )