Libnet.ro
UNICEF

11:01

BCR a realizat un profit de jumatate de miliard de lei, in primul semestru, fata de pierdere in 2019

Adevărul Adevărul,
BCR a realizat un profit de jumatate de miliard de lei, in primul semestru, fata de pierdere in 2019

Banca Comerciala Romana BCR) anunta ca a inregistrat un profit net de 498,9 milioane de lei 103,6 milioane de euro) in primul semestru din acest an 2020, in ciuda crizei, fata de o pierdere neta de 20,8 milioane de lei 4,4 milioane de euro) in primul semestru din 2019. continuă pe Adevărul

Profitul BCR la jumatatea anului urca la jumatate de miliard de lei, in ciuda crizei de coronavirus

BCR a inregistrat un profit net de 498,9 milioane de lei 103,6 milioane de euro) in prima jumatate a acestui an, fata de o pierdere neta de 20,8 milioane de lei 4,4 milioane de euro) in prima jumatate a anului trecut, cand au fost nevoiti sa constituie un provizion exceptional legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, arata datele financiare publicate vineri. Echipa noastra a actionat concertat, ca un singur organism, si le multumesc tuturor colegilor pentru munca depusa si pentru implicare. in ultimele luni, am sfatuit sute de mii de oameni; am actionat rapid, cu solutii digitale accelerate. Majoritatea operatiunilor bancare din sucursale pot fi realizate acum 100% online. Am facut multa munca de consultanta, om-la-om, continuand eforturile noastre de educatie financiara si antreprenoriala, spune Sergiu Manea, CEO-ul BCR.

Grupul PSA, producatorul Peugeot, a obtinut profit in primul semestru

PSA Group, producatorul Peugeot, a obtinut profit in primul semestru al acestui an, chiar daca pandemia de Covid-19 i-a afectat puternic veniturile, si a anuntat ca revenirea puternica a vanzarilor pe pietele principale din Europa din luna iunie a continuat si in iulie.

Profitul Amazon a crescut cu 26% in primul semestru

Compania multinationala de comert electronic Amazon a anuntat un profit de 7,778 miliarde de dolari in primul semestru din 2020, cu 26% mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform agentiei EFE, citata de Agerpres.

Profitul Apple a crescut cu 4% in primul semestru din 2020

Apple a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit de 22,5 miliarde de dolari, in crestere cu 4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce vanzarile s-au majorat cu 6%, pana la 118 miliarde de dolari.

IN CONTEXTUL CRIZEI GENERATE DE COVID-19 Profitul din exploatare al OMV Petrom scade cu 57%, in primul semestru

Vanzari mai mici cu 11%, fata de cele din primele sase luni ale lui 2019 * OMV Petrom estimeaza pentru acest an un pret mediu al titeiului Brent de 40 dolaribaril, in ipoteza in care nu vor mai fi introduse alte masuri de carantina si restrictii de mobilitate * Christina Verchere: in calitate de companie energetica, ne-am angajat sa contribuim la tranzitia Romaniei catre o economie cu emisii reduse de carbon OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa de Sud - Est, a raportat, pentru primul semestru al acestui an, un rezultat din exploatare de 972 milioane de lei, cu 57% sub cele 2. 258 milioane lei aferente primelor sase luni din 2019, in principal ca urmare a mediului de piata nefavorabil, preturilor mai mici si criza generata de COVID-19, elemente cu impact negativ asupra performantei Grupului, se arata in raportul remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Radierile de firme au scazut cu peste 66%

Numarul firmelor radiate a scazut in primul semestru din 2020 cu 66,07%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, totalizand 23. 007 radieri.

Volkswagen reduce dividendele dupa pierderile inregistrate in primul semestru din 2020

Volkswagen AG a raportat astazi pierderi operationale in primul semestru din 2020, din cauza impactului pandemiei de coronavirus COVID-19).

Volkswagen reduce dividendele dupa pierderile inregistrate in primul semestru din 2020

Volkswagen AG a raportat astazi pierderi operationale in primul semestru din 2020, din cauza impactului pandemiei de coronavirus COVID-19).

Renault a inregistrat pierderi de 7,3 miliarde de euro in primul semestru din 2020

Grupul auto francez Renault a raportat astazi pierderi nete record de 7,3 miliarde de euro 8,6 miliarde de dolari) in primul semestru din 2020, din cauza impactului pandemiei de coronavirus COVID-19).

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )