Libnet.ro
UNICEF

13:30

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a avut in primul semestru pierderi de 27,4 milioane lei

Adevărul Adevărul,
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a avut in primul semestru pierderi de 27,4 milioane lei

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administeaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a avut in primul semestru al anului pierderi de 27,4 milioane lei, fata de un profit net de 193,6 milioane lei in perioada similara a anului trecut. continuă pe Adevărul

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat pierderi de 27,4 milioane lei in prima jumatate a anului

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administeaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a avut in primul semestru al anului pierderi de 27,4 milioane lei, fata de un profit net de 193,6 milioane lei in perioada similara a anului trecut, conform news. ro.

IN URMA IMPACTULUI PUTERNIC AL PANDEMIEI DE COVID-19 Compa inregistreaza o pierdere de patru milioane lei, in primul semestru

Declin al afacerilor cu 42%, la jumatatea anului * Prin politica de personal se incearca mentinerea personalului de baza, astfel incat in momentul revenirii comenzilor sa putem face fata cerintelor clientilor, mentioneza compania Pandemia de Covid-19 ce a lovit intregul glob in prima parte a acestui an a afectat sever activitatea producatorul de piese auto Compa Sibiu CMP) care a raportat, pentru primele sase luni din 2020, o pierdere de 4,06 milioane de lei, fata de un profit net de 23,75 milioane de lei, in primul semestru al anului trecut.

Fondul Proprietatea a raportat o pierdere de 848,6 milioane lei in primul semestru

Fondul Proprietatea a raportat o pierdere de 848,6 milioane lei in primul semestru din 2020, fata de un profit de 1,68 miliarde de lei inregistrat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al companiei transmis azi Bursei de Valori Bucuresti, relateaza Agerpres.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 CEC Bank a raportat un profit net de 184,4 milioane lei

CEC Bank a incheiat primul semestru din 2020 cu un profit net de 184,4 milioane lei, conform rezultatelor preliminare, neauditate, peste nivelul bugetat.

Carbochim a inregistrat un profit net in crestere cu peste 98% in primul semestru

Carbochim a inregistrat un profit net de 691. 145 lei in primele sase luni din acest an, in crestere cu 98,41% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata in raportul publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti, conform Agerpres.

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )