Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cresterea economica pentru primul semestru a fost revizuita pozitiv de INS

Hotnews Hotnews,
 Cresterea economica pentru primul semestru a fost revizuita pozitiv de INS

Institutul National de Statistica INS) a revizuit in sus cresterea economica pentru primul semestru din acest an, de la 4%, la 4,1%. Pe seria ajustata sezonier nu s-a modificat nimic, astfel ca a ramas la 4,2%. continuă pe Hotnews

Business report:Peste 9.000 de romni au primit pensii speciale de peste cinci ori mai mari dect contributia, n primul semestru din 2018; Guvernul se mprumuta din ce n ce mai scump. A mai luat 1,75 miliarde euro; Acordarea de fonduri europene ar putea fi

Dobanzile si-au reluat cresterea si pun presiune pe imprumuturile de sfarsit de an ale MFP. BNR sare in ajutor. Tendinta de scadere a. Cartierele cautate pentru noile blocuri ale orasului. Ce preturi se cer pe apartamente in aceste zone?Cele mai cautate cartiere pentru.

INS reconfirma cresterea economica de 4,1%

Institutul National de Statistica INS) a reconfirmat reconfirma estimarile publicate la jumatatea lunii august, referitoare la cresterea de 4,1%, pe serie bruta, a economiei romanesti in al doilea trimestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

INS a reconfirmat cresterea economica de 4,1% din al doilea trimestru

Institutul National de Statistica INS) a reconfirmat, miercuri, estimarile publicate la jumatatea lunii august, referitoare la cresterea de 4,1%, pe serie bruta, a economiei romanesti in al doilea trimestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )