Libnet.ro
UNICEF

09:45

Economia Romaniei, in crestere cu 4,7% in primul semestru, pe fondul majorarii consumului populatiei

B1 B1,
Economia Romaniei, in crestere cu 4,7% in primul semestru, pe fondul majorarii consumului populatiei

Romania a inregistrat ocrestere a Produsului Intern Brut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%, pe seria bruta, si cu 4,8%, pe seria ajustata sezonier, raportat la primul semestru din 2018, in. continuă pe B1

Economia Romaniei - in crestere cu 4,7% in primul semestru

Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%, pe seria bruta, si cu 4,8%, pe seria ajustata sezonier, raportat la primul semestru din 2018, in special pe baza consumului din gospodarii, potrivit datelor provizorii, publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

Consumul populatiei a crescut PIB-ul cu 4,7%, in primul semestru

Cresterea economica din primul semestru din acest an a fost de 4,7%, potrivit datelor provizorii ale Institutului National de Statistica INS). PIB-ul nominal a fost de peste 440,9 miliarde lei. Mare parte din crestere s-a realizat datorita consumului populatiei.

REMAX ROMANIA: Volumul tranzactiilor de inchirieri s-a triplat in primul semestru din 2019

REMAX Romania, a inregistrat in primul semestru al anului curent o triplare a numarului de tranzactii de inchirieri, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. Totodata, in acelasi interval temporal, birourile REMAX Romania au intermediat un volum dublu de tranzactii fata de S1 2018, cu o valoare cumulata a proprietatilor tranzactionate de circa 79 milioane de euro, transmite un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )