Libnet.ro
UNICEF

23:30

Economia Romaniei - in crestere cu 4,7% in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Romaniei - in crestere cu 4,7% in primul semestru

Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%, pe seria bruta, si cu 4,8%, pe seria ajustata sezonier, raportat la primul semestru din 2018, in special pe baza consumului din gospodarii, potrivit datelor provizorii, publicate vineri de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Economia Romaniei, in crestere cu 4,7% in primul semestru, pe fondul majorarii consumului populatiei

Romania a inregistrat ocrestere a Produsului Intern Brut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%, pe seria bruta, si cu 4,8%, pe seria ajustata sezonier, raportat la primul semestru din 2018, in.

Consumul populatiei a crescut PIB-ul cu 4,7%, in primul semestru

Cresterea economica din primul semestru din acest an a fost de 4,7%, potrivit datelor provizorii ale Institutului National de Statistica INS). PIB-ul nominal a fost de peste 440,9 miliarde lei. Mare parte din crestere s-a realizat datorita consumului populatiei.

REMAX ROMANIA: Volumul tranzactiilor de inchirieri s-a triplat in primul semestru din 2019

REMAX Romania, a inregistrat in primul semestru al anului curent o triplare a numarului de tranzactii de inchirieri, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. Totodata, in acelasi interval temporal, birourile REMAX Romania au intermediat un volum dublu de tranzactii fata de S1 2018, cu o valoare cumulata a proprietatilor tranzactionate de circa 79 milioane de euro, transmite un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )