Libnet.ro
UNICEF

00:07

Grupul TeraPlast performeaza in primul semestru din 2020 cu o crestere de 49% a profitabilitatii, fata de 32% estimat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul TeraPlast performeaza in primul semestru din 2020 cu o crestere de 49% a profitabilitatii, fata de 32% estimat

Grupul TeraPlast TRP), cel mai mare producator roman de materiale de constructii, deschide sezonul raportarilor financiare semestriale la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si anunta astazi o crestere de 17% a cifrei de afaceri in primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. in acelasi interval, EBITDA a crescut cu 49%, de la peste 35 milioane lei la peste 52 milioane lei, arata un comunicat al TRP remis BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Piata RCA a depasit 1,01 miliarde de lei in primul trimestru din 2020: Doi asiguratori au 74% din venituri, iar preturile au crescut in medie cu 4%

Piata asigurarilor generale si de viata din Romania a atins venituri de 2,95 miliarde lei in primul trimestru din 2020, in crestere cu 8,8% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat vineri Autoritatea de Supraveghere Fincnaiara ASF). Veniturile din asigurarile RCA au crescut cu 4% pana la 1,01 miliarde de lei, gradul de concentrare ramanand puternic, in conditiile in care City Insurance si Euroins cumuleaza aproximativ 74% din portofoliul de asigurari RCA din tara. Prima medie RCA anualizata a crescut cu 4% pana de 632 de lei in aceeasi perioada de referinta.

Grupul TeraPlast incheie un acord cu Kingspan Group pentru vanzarea diviziei Steel

Grupul TeraPlast, cel mai mai producator roman de materiale de constructii, anunta incheierea unui acord cu Kingspan Group in vederea vanzarii diviziei Steel. Tranzactia vizeaza intreaga participatie a TeraPlast SA compania-mama a Grupului TeraPlast) in subsidiarele: TeraSteel SA, TeraSteel DOO Serbia si Wetterbest SA.

Primul oras din Romania ce intra in carantina. Nimeni nu mai poate iesi de aici. Anuntul facut de autoritati

Update: Faget a devenit primul oras din Romania care intra in carantina la ora 19:00, dupa ce Legea carantinarii a fost promulgata. Orasul Faget si satele apartinatoare Bichigi, Temeresti si Colonia Mica din judetul Timis intra in carantina totala pentru o perioada de 14 zile.

Primul oras din Romania care cere sa intre in carantina. Autoritatile au votat deja

Romania, din pacate, treptat intra in carantina, avand in vedere ca localitatea Gornetdin judetul Prahova, unde au fost inregistrate 15 cazuri noi intre 8 si 20 iulie, silocalitatea Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, unde au fost inregistrate 32 de cazuri de COVID-19 la o populatie de 3. 600 de locuitori, sunt deja in .

Romania a exportat matase in valoare de aproape 23 milioane de euro in primele patru luni din 2020

Romania a exportat, in primele patru luni din 2020, matase in suma de 22,8 milioane de euro, cu 31% mai putin comparativ cu perioada similara a anului anterior, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

CSA Steaua isi cunoaste primul adversar din barajul pentru Liga 3

Sambata s-a decis campioana Ligii a 4-a pe Judetul Giurgiu, formatie care va forma un triunghiular cu CSA Steaua Bucuresti si campioana din Judetul Ialomita.

Primul oras din Romania care intra in carantina din cauza COVID-19

Un oras din judetul Timis intra in carantina, devenind astfel primul oras din Romania care adopta masura extrema ca urmare a infectarii comunitare cu COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )