Libnet.ro
UNICEF

14:30

INS: Finlandezii si-au intensificat cel mai mult vizitele n Romnia, dar turistii austrieci au fost pe primul loc, n prima jumatate a acestui an

Hotnews Hotnews,
 INS: Finlandezii si-au intensificat cel mai mult vizitele n Romnia, dar turistii austrieci au fost pe primul loc, n prima jumatate a acestui an

Tara cu cea mai mare crestere a numarului de sosiri ale turistilor in Romania, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, a fost Finlanda, dar numarul este mic, cele mai multe vizite fiind ale turistilor din Austria, potrivit Institutului National de Statistica INS). continuă pe Hotnews

Inditex se va axa mai mult pe online, incepand din 2020

Inditex, cel mai mare retailer de imbracaminte si proprietar al retelei de magazine Zara, va comercializa produsele tuturor brandurilor sale pe Internet incepand din 2020, la nivel global, inclusiv pe piete unde nu detine magazine, transmite Reuters.

Cel mai bine platite joburi din lume. Pe deasupra, nivelul de stres este minim

Daca va ganditi la o schimbare de cariera ar fi bine sa luati in considerare aceste exemple, care va ofera un trai mai mult decat decent. Pe langa nivelul ridicat de salarizare, aceste joburi nu sunt o bataie de cap prea mare.

PAID: Riscul de inundatii, cel mai frecvent in acest an pe segmentul asigurarilor obligatorii de locuinte

La finalul lunii august, erau in vigoare 1. 514 polite de asigurare obligatorie a locuintelor PAD), cu 2,01% mai mult decat in perioada similara a anului trecut, potrivit datelor centralizate de Pool-ul romanesc de asigurare impotriva dezastrelor.

CUTREMUR in PSD! LIVIU DRAGNEA pierde tot mai mult SPRIJIN! Baronii au declansat REVOLTA

Liviu Dragnea pierde tot mai mult sprijin in randul presedintilor organizatiilor judetene inainte de intrunirea urmatorului Comitet Executiv National. Potrivit Digi24, Paul Stanescu este liderul informal.

Brexit: Marea Britanie doreste ca un acord cu UE sa fie ncheiat cel mai trziu n luna noiembrie

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a declarat sambata David Lidington, seful de cabinet al premierului britanic Theresa May, potrivit Agerpres.

Cel mai ciudat satelit care a orbitat vreodata Pamantul

Mii de sateliti orbiteaza planeta, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill.

Acordarea premiului Oscar pentru cel mai popular film se va amana

In august, Academia Americana de Film anunta o noua categorie de premii - mai exact, cel mai bun film popular, care ar fi oferit o sansa filmelor de tip blockbuster sa castige si la alte.

Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,12%, cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,12%,cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent,.

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanest.

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput sa produca electricitate

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput, ieri, sa produca energie electrica in apropiere de coasta de nord-vest a Marii Britanii, a anuntat compania daneza Orsted, informeaza CNBC, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )