Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN: Daca oamenii respecta regulile, riscul de transmitere se diminueaza si nu e nevoie de alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de transmitere a noului coronavirus se diminueaza drastic si nu va fi nevoie de noi masuri de restrictie.

Ludovic Orban, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii de romani din Franta: Uitandu-ma la voi, sunt si mai mandru de tara mea. Sa nu uitati niciodata ca Romania e acasa si e tara noastra (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii de romani din Franta, marti seara, la Ambasada Romaniei la Paris, si i-a indemnat sa nu uite niciodata ca Romania e acasa s.

Premierul Ludovic Orban incepe luni o vizita oficiala in Franta. El este insotit de ministrii de Externe, Apararii, Economiei si Agriculturii

Premierul Ludovic Orban incepe luni vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti. Premierul este insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca si de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ludovic Orban: Am consolidat relatia de prietenie si colaborare apropiata intre Romania si Franta Am avut o intalnire cu reprezentantii a peste 60 de companii franceze importante (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a inceput saptamana cu o vizita oficiala de doua zile in Franta, unde s-a intalnit cu mai multi demnitari francezi, printre care si omologul sau de la Paris, Jean.

Ludovic Orban, in Franta: Romania va avea 3.000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres in urmatorii 10 ani

Ludovic Orban a fost intrebat, marti seara, dupa o intalnire cu reprezentantii mediului francez de afaceri, la ce s-a referit cand a folosit termenul enormement, cand a vorbit despre investitiile in urmatorii 10 ani pe zona de infrastructura rutiera.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL este acela de a castiga alegerile. Adversarul nostru politic este PSD, care continua sa reprezinte un pericol grav pentru Romania (VIDEO)

Obiectivul PNL este acela de a castiga alegerile, a subliniat premierul Ludovic Orban, presedintele formatiunii, sambata, la Timis. Premierul este desemnat de partidul care castiga alegerile. Acesta.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL este acela de a castiga alegerile. Adversarul nostru politic este PSD, care continua sa reprezinte un pericol grav pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a subliniat ca obiectivul liberalilor este acela de a castiga alegerile. Concentrarea noastra este pe lupta impotriva PSD, a subliniat prim-ministrul, sambata, la.

Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. incaseaza triplu fata de acum 2 ani

Apare zi de zi la TV si Guvernul condus de el este cel care gestioneaza pandemia in Romania. Dar multi se intreaba acum ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. Ei bine, va spunem ca in 2020 incaseaza triplu fata de acum 2 ani. Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei in anul 2018, actualul .

Se inchide circulatia pe timp de noapte in Romania? Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte , din cauza pandemiei de SARS-CoV-2. O decizie finala nu a fost, deocamdata, adoptata.

Ce au discutat Ludovic Orban si prim-ministrul Frantei la intrevederea tete-a-tete. Avem garantia sustinerii Frantei pentru aderarea la Spatiul Schengen

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni seara, in urma intrevederii cu omologul francez, Jean Castex, ca Romania si Franta au semnat foaia de parcurs a parteneriatului intre cele doua state, fiind urmarita cooperarea in domenii cheie si pentru atingerea unor obiective majore, cum este cazul aderarii la Spatiul Schengem si la OECD.

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )