Libnet.ro
UNICEF

15:30

Oficial Rompetrol: Conditiile pietei sunt mai rele decat in 2018 si mult mai rele decat au fost in 2017 Devalorizarea leului afecteaza rezultatele financiare (FOTO)

B1 B1,
Oficial Rompetrol: Conditiile pietei sunt mai rele decat in 2018 si mult mai rele decat au fost in 2017 Devalorizarea leului afecteaza rezultatele financiare (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Conditiile tot mai proaste ale pietei, devalorizarea leului si micsorarea stocurilor sunt motivele pentru care Rompetrol Rafinare SA a raportat o scadere a profiturilor in primul semestru al. continuă pe B1

Avioanele MiG 29 modernizate sunt mai ieftine decat aeronavele F-16

Ucraina vrea sa-si modernizeze avioanele sale de lupta MiG 29, iar partenerul ales pentru acest prog.

Mai frumoasa decat Geanina din Las Fierbinti? Raluca Aprodu o interpreteaza pe Izabela in serialul de la PRO TV FOTO

Raluca Aprodu este mai frumoasa decat Geanina din Las Fierbinti? De-a lungul timpului, fanii celui mai iubit serial de comedie au considerat-o pe actrita Anca Dumitra una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Raluca, actrita in viitoarea productie de la Pro TV, a venit sa-i faca acesteia concurenta. Raluca Aprodu, mai frumoasa decat .

Bianca Andreescu e mai buna decat Simona Halep. Cum o lauda americanii

Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Magazine scriu ca Bianca Andreescu a intrecut-o deja pe Simona Halep si prevad ca sportiva canadiana de origine romana va castiga trofeul US Open. Bianca s-a calificat in semifinale la New York si va juca impotriva sportivei Belinda Bencic pentru un loc in finala. Tennis Magazine: Bianca Andreescu a .

Divortul la romani, in statistici: cine sunt mai ambitiosi, barbatii sau femeile

Institutul National de Statistica a publicat o serie de statistici interesante legate de divort in familiile de romani. Din pacate, nu sunt imbucuratoare. Cei de la Hotnews au prelucat un raport detaliat al Institutului National de Statistica pe marginea ratei divorturilor din tara noastra. Indiferent ce imagine ti-ai format pe marginea acestui subiect pornind de .

Pericol mai mare decat incalzirea globala: rezistenta la antibiotice

Lumea este pandita de pericole majore mai putin expuse luminii reflectoarelor. Autoritatile sanitare din Marea Britanie au lansat un avertisment sustinand ca rezistenta la antibiotice, fenomen in plina expansiune, devine mai periculos pentru omenire decat incalzirea globala! .

Subiectele zilei: Veniturile incredibile ale arhiepiscopilor BOR. Controversatul Teodosie Petrescu ridica lunar mai mult decat presedintele; Washington Post: Iata de ce explodeaza din nou politica romaneasca

Marea inselatorie Brexit a premierului Johnson. Premierul Marii Britanii incearca sa manipuleze, prin orice mijloace, parlamentul. Johnson isi doreste. Cu hidroavionul pe lacul Tarnita, de unde clujenii beau apa. Lacul Tarnita care alimenteaza Clujul cu apa potabila, este poluat de ambarcatiuni cu motoare, de skijeturi si mai nou, cu un hidroavion.

Un asteroid mai mare decat Empire State Building va trece pe langa Terra

Un asteroid de dimensiuni relativ mari, care rivalizeaza cu cele mai inalte cladiri din lume, va trece prin apropierea Terrei in cursul acestei luni, conform unui anunt facut de NASA, transmite miercuri Live.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )