Libnet.ro
UNICEF

09:45

Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%

Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%, pe seria bruta, si cu 4,8%, pe seria ajustata sezonier, raportat la primul semestru din 2018, in special pe baza consumului din gospodarii, potrivit datelor. continuă pe Wall-Street Ro

Economia Romaniei - in crestere cu 4,7% in primul semestru

Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%, pe seria bruta, si cu 4,8%, pe seria ajustata sezonier, raportat la primul semestru din 2018, in special pe baza consumului din gospodarii, potrivit datelor provizorii, publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

IN PRIMELE SAPTE LUNI: Afacerile in comertul cu amanuntul au crescut cu 7,1%

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a inregistrat o crestere, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 7,1%, in primele sapte luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, informeaza Institutul National de Statistica INS).

TEODOR MELESCANU: O foarte simpla solutie ar fi sa ma suspend pentru sase luni

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al grupului si sa ramana in continuare afiliat acestuia, putand astfel sa ramana si candidat sustinut de PSD pentru sefia camerei superioare.

Teodor Melescanu este dispus sa se suspende sase luni din ALDE, dar sa ramana afiliat grupului senatorial

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al.

IN PRIMELE SAPTE LUNI ALE ACESTUI AN Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a scazut cu 20%

Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea in primele sapte luni ale acestui an a scazut cu 19,63%, fata de perioada similara din 2018, ajungand la 8. 799, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

PRIMELE SAPTE LUNI ALE ANULUI Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a scazut cu aproape 20%

Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea in primele sapte luni ale acestui an a scazut cu 19,63% fata de perioada similara din 2018, ajungand la 8. 799, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

Economia Romaniei, in crestere cu 4,7% in primul semestru, pe fondul majorarii consumului populatiei

Romania a inregistrat ocrestere a Produsului Intern Brut in primele sase luni ale anului in curs cu 4,7%, pe seria bruta, si cu 4,8%, pe seria ajustata sezonier, raportat la primul semestru din 2018, in.

CRISTIAN ROSU (ASF): Tendinte favorabile pietei asigurarilor in primele 6 luni din 2019

In contextul prezentarii de catre ASF a raportului privind evolutia pietei de asigurari in semestrul I 2019, Vicepresedintele ASF pentru sectorul de asigurari si reasigurari, domnul Cristian Rosu, face o scurta prezentare a principalilor indicatori privind evolutia pietei asigurarilor in primele 6 luni ale anului 2019.

Vanzarile din comert au accelerat in primele 7 luni, crescand cu peste 7%

Vanzarile din comertul cu amanuntul un bun indicator al consumului privat) si-au accelerat cresterea din primele 7 luni la 7,1%, dupa ce in prima jumatate a anului crescusera cu 6,8%, arata datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica. Cele mai mari cresteri le-au avut achizitiile de mobilier si aparatura electrica precum si cumparaturile facute online.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )