Libnet.ro
UNICEF

21:17

Romania, printre tarile care au importat cele mai multe masti faciale. China, principalul furnizor

Adevărul Adevărul,
Romania, printre tarile care au importat cele mai multe masti faciale. China, principalul furnizor

Romania a importat masti faciale in valoare de 272 milioane de euro, in primul semestru al acestui an, fiind devansata doar de Cehia, Polonia, Austria, Belgia, Olanda, Spania, Italia, Franta si Germania, arata datele publicate marti de Eurostat. continuă pe Adevărul

Unde izbucnesc cele mai multe focare de coronavirus in Romania: Centrele sociale si spitalele sunt cele mai vulnerabile

Potrivit unui raport saptamanal publicat de INSP, in perioada 21 septembrie 4 octombrie, au fost raportate un numar de 275 de focare active, cu un total de 2898 de cazuri confirmate. Cele mai multe focare 49).

Satul-fantoma din Romania. Natura a inghitit cele mai multe case ale romanilor din zona. Ce s-a intamplat cu oamenii

Romania este una din cele mai frumoase tari din Europa. Dovada stau multe din locurile, parca scoase din basme. Undeva, in judetul Hunedoara, exista insa o localitate uitata de lume. Satul-fantoma din judetul Hunedoara in judetul Hunedoara, la 15 km de oras, exista un loc numit Lacul Cincis. Este considerat unul dintre cele mai mari .

Romania a importat masti de 272 milioane euro din afara UE, in primele 6 luni. Cele mai multe provin din China

Comertul cu masti de protectie a explodat si in Romania. Potrivit datelor Eurostat, statul roman a importat in primele sase luni semestrul 1) masti de protectie anti-Covid in valoare de milioane de euro,.

Judetele care au inregistrat luni cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Capitala raporteaza un numar record de cazuri noi

Bucurestiul inegistreaza astazi un numar record de infectari cu noul coronavirus fiind in continuare pe primul loc la numarul de imbolnaviri in 24 de ore. in acelasi timp, alte doua judete au inregistrat foarte multe cazuri in ultimele 24 de ore. Este vorba despre Iasi si Cluj.

Judetele care au inregistrat duminica cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Unde a explodat numarul de cazuri

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala inregistreaza, din nou, un numar extrem de mare de cazuri noi. in acelasi timp, alte inca doua judete au inregistrat foarte multe cazuri in ultimele 24 de ore. Este vorba despre Iasi si Bacau.

FOTO Satul fantoma din padurea Lacului Cincis. Cele mai multe case parasite au fost inghitite de natura

Padurea a inghitit cu totul gospodariile abandonate din vecinatatea Lacului Cincis, aflat la mai putin de 15 kilometri de Hunedoara.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala inregistreaza un numar extrem de mare de cazuri noi. Judetul Prahova este pe locul II, iar Iasi, pe locul III.

Raluca Turcan: Cele mai multe infectari cu coronavirus, la evenimente si in mijloacele de transport in comun. Daca regulile nu sunt respectate, trebuie sa intervina Politia (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca lupta cu epidemia de coronavirus trebuie sa fie un efort comun al Guvernului, autoritatilor locale si al cetatenilor. Aceasta a precizat ca.

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie si cele mai multe dintre restaurante se inchid in patru localitati din judetul Sibiu

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Sibiu a decis impunerea unor noi masuri de restrictie in contextul cresterii numarului cazurilor de COVID-19. Astfel, in localitatile Selimbar,.

Bucuresti, in topul oraselor cu cele mai multe infectari. 336 de cazuri in 24 de ore. in judetele Iasi si Bacau, au fost inregistrate peste 100 de cazurizi

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 135. 900 duminica, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 1. 835 de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. La ATI sunt 558 de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )