Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri ale preturilor la electricitate pentru consumatorii casnici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri ale preturilor la electricitate pentru consumatorii casnici

Preturile medii la electricitate pentru consumatorii casnici din UE au scazut usor in primul semestru din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, insa au existat si majorari, cele mai mari cresteri, in moneda nationala, fiind inregistrate in Lituania 13,6%), Polonia 12,9%), Luxemburg 10,5%) si Romania 9,1%), in urma majorarii costului energiei, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

KPMG: Pandemia a impus una dintre cele mai mari cresteri din istorie ale investitiilor in tehnologie

Pandemia Covid-19 a impus una dintre cele mai mari cresteri ale investitiilor in tehnologie, companiile cheltuind echivalentul a aproximativ 15 miliarde de dolari in plus pe saptamana in domeniul tehnologiei, pentru a integra munca la domiciliu in conditii de siguranta, conform studiului de piata CIO Survey 2020, realizat de KPMGHarvey Nash.

De ce s-au scumpit alimentele in pandemie si ce produse au avut cele mai mari cresteri de pret

O analiza efectuata de Consiliul Concurentei asupra preturilor produselor alimentare din perioada martie iulie a. c. , comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, indica scumpiri majore pentru unele produse alimentare.

Ministrul britanic de Finante va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice al Marii Britanii de dupa Al Doilea Razboi Mondial, la prezentarea planurilor de cheltuieli, dupa cea mai grava prabusire a economiei tarii produsa in ultimii peste 300 de ani, relateaza CNBC.

Marea Britanie, cele mai mari imprumuturi dupa Al doilea Razboi Mondial

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice al Marii Britanii de dupa Al Doilea Razboi Mondial, dupa cea mai grava prabusire a economiei tarii produsa in ultimii peste 300 de ani, relateaza CNBC, citat de news. ro.

Unde ai cele mai mari sanse sa te infectezi cu SARS-CoV-2. Cum se poate evita pericolul fara inchiderea afacerilor

Restaurantele, salile de sport si cafenelele sunt in topul locurilor in care ai cele mai mari sanse sa te infectezi cu SARS-CoV-2, conform unui studiu publicat in revista Nature. Cercetatorii vin si cu solutii de evitare a raspandirii coronavirusului.

Cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana

Printesa Diana va ramane intotdeauna cunoscuta drept Printesa Inimilor, dar si un veritabil style icon. Iar daca vorbim de stil, coafurile purtate de ea de-a lungul timpului pot reprezenta o sursa de inspiratie. Iata aici cateva dintre cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana.

Romania, printre cele mai mari scumpiri la electricitatea furnizata consumatorilor casnici

Preturile medii la electricitate pentru consumatorii casnici din UE au scazut usor in primul semestru din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, insa au existat si majorari, Romania clasandu-se pe locul 4 in topul scumpirilor, potrivit datrelor publicate de Eurostat.

Care sunt cele mai mari amenintari la adresa securitatii hardware?

Amenintarile la adresa securitatii hardware si strategiile pentru a le depasi evolueaza pe masura ce intreprinderile instaleaza din ce in ce mai multe capabilitati autonome.

Pretul testelor Covid-19 la cele mai mari clinici. Unde gasiti cel mai mic pret

Pretul testelor Covid Real Time PCR difera de la o clinica privata la alta, tariful fiind si cu aproape 50% mai mare in anumite cazuri, se arata intr-o analiza efectuata de Agerpres, pe baza informatiilor publicate pe site-urile clinicilor private.

Patronii de localuri din Timisoara cer primarului Fritz reducerea impozitului pe cladiri: Sunt cele mai mari din tara

Reprezentantii patronatuluiHO-REhoteluri si restaurante) din Timisoara cer primarului Dominic Fritz sa dispuna reducerea impozitului anual pe cladiri, datorat pentru 2021, cu o cota de 50 la suta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )