Libnet.ro
UNICEF

06:15

Donald Trump, dat in judecata pentru FRAUDA.

România Liberă România Liberă,
Donald Trump, dat in judecata pentru FRAUDA.

Procurorul general al New York-ului, Eric Schneiderman l-a dat ]n judecata pe omul de afaceri Donald Trump sub acuzatia ca acesta ar fi fraudat sute de persoane prin intermediul Universitatii Trump. Potrivit porcurorului, Universitatea lui Trump este doar o institutie falsa in care studentii sunt indrumati sa plateasca pentru a participa la seminarii sub promisiunea ca vor invata strategiile pe care le aplica mogului in afacerile sale. Pentru organizarea unor astfel seminarii false, . continuă pe România Liberă

Magnatul american Donald Trump, acuzat ca a inselat studentii institutului pe care l-a fondat

Miliardarul american Donald Trump, un critic al administratiei Obama, a fost dat in judecata de statul New York pe motiv ca ar fi inselat studentii universitatii pe care a fondat-o in 2005 - Trump University. Procurorul general al statului New York, Eric Schneiderman, a declarat ca lui Trump i s-au cerut daune de 40 de milioane de dolari.

Miliardarul Donald Trump, acuzat de FRAUDA

Miliardarul american Donald Trump este acuzat de fraudarea mai multor studenti care au urmat cursurile unui institut pe care acesta il patroneaza, procurorii solicitand plata unor despagubiri de 40 milioane de dolari, potrivit CNN.

Donald Trump, acuzat de fraudarea studentilor unui institut patronat de miliardar

Procurorul general al statului New York, Eric Schneiderman, il acuza pe miliardarul american Donald Trump de fraudarea mai multor studenti care au urmat cursurile unui institut pe care acesta il patroneaza, transmite CNN.

Donald Trump, acuzat de fraudarea studentilor Trump Entrepreneur Initiative

Miliardarul american Donald Trump este acuzat de fraudarea mai multor studenti care au urmat cursurile unui institut pe care acesta il patroneaza, procurorii solicitand plata unor despagubiri de 40 milioane de dolari.

Miliardarul Donald Trump, acuzat de fraudarea mai multor studenti de la scoala sa de investitii

Miliardarul american Donald Trump si-ar fi folosit statutul de vedeta pentru a atrage studenti la scoala sa de investitii, Trump Entrepreneur Initiative, promitand ca va fi implicat in elaborarea programei.

Deputat PNL, trimis in judecata pentru inselaciune

Deputatul Partidului National Liberal PNL), Gheorghe Costin, a fost trimis in judecata pentru inselaciune, fals in declaratii, fals intelectual si fals in inscrisuri sub semnatura privata, conform unui comunicat de presa emis de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

BAC 2013 Sesiunea de toamna 124 de absolventi au fost dati afara din examenul de Romana pentru copiat. O eleva a declarat ca a dat bani pentru a promova BAC-ul

La primul examen scris din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului 2013 - proba la Limba si literatura romana - s-au prezentat 45. 954 de candidati, din peste 55. 000 inscrisi. 124 de absolventi au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze, iar o o eleva din Constanta, eliminata si ea din examen pentru frauda, le-a declarat inspectorilor scolari ca a dat bani pentru a promova Bacalaureatul, informeaza Ministerul Educatiei. Anul trecut, 116 absolventi au fost dati afara din examenul scris de Limba si literatura romana, sesiunea de toamna, pentru copiat.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )