Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tradeville lanseaza actiunile Facebook pe BVB in cadrul unui targ de investitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tradeville lanseaza actiunile Facebook pe BVB in cadrul unui targ de investitii

Societatea de servicii de investitii financiare Tradeville organizeaza un targ de investitii la bursa. Pe langa discutii sau seminarii, vizitatorii targului vor avea ocazia de a participa la lansarea la tranzactionare pe BVB a actiunilor Facebook. continuă pe Wall-Street Ro

Actiunile Facebook, in crestere

Actiunile Facebook au atins ieri maximul ultimelor patru luni dupa ce un analist al firmei de consultanta Sanford C. Bernstein a declarat ca investitorii au subestimat potentialul de crestere a veniturilor operatorului retelei de socializare, relateaza sursele de presa.

Actiunile Facebook, in crestere. Veniturile au depasit asteptarile analistilor

Actiunile Facebook au atins luni maximul ultimelor patru luni dupa ce un analist al firmei de consultanta Sanford C. Bernstein a declarat ca investitorii au subestimat potentialul de crestere a veniturilor.

Actiunile Facebook au atins maximul ultimelor patru luni datorita veniturilor potentiale.

Actiunile Facebook au atins luni maximul ultimelor patru luni dupa ce un analist al firmei de consultanta Sanford C. Bernstein a declarat ca investitorii au subestimat potentialul de crestere a veniturilor operatorului retelei de socializare, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. Titlurile Facebook sunt in urcare cu 3,6%, la 24,86 dolari pe unitate, dupa ce au fost cotate la 24,95 dolari pe unitate, cel mai ridicat nivel atins in timpul tranzactiilor dupa 26 iulie. De la oferta publica .

Actiunile Facebook vor incepe sa fie tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti in 7 decembrie

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a anuntat ca vineri, 7 decembrie 2012, incepe tranzactionarea actiunilor Facebook Inc. pe sistemul alternativ de tranzactionare ATS al BVB, sectiunea Internationala, sub simbolul FB. Facebook devine astfel a 26-a companie straina disponibila la tranzactionare la BVB, pentru care SSIF Tradeville este market maker.

Actiunile Facebook incep tranzactionarea la BVB in 7 decembrie

Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, ajunge si pe piata de capital din Romania. Actiunile vor putea fi tranzactionate, din 7 decembrie 2012, pe sistemul altervativ de tranzactionare ATS al.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )