Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sergiu Manea, CEO BCR, despre criza coronavirusului, populism legislativ si scenarii economice in vremuri complicate (interviu)

Hotnews Hotnews,
 Sergiu Manea, CEO BCR, despre criza coronavirusului, populism legislativ si scenarii economice in vremuri complicate (interviu)

Despre finalul crizei coronavirusului am putea discuta dupa Pastele Ortodox, crede Sergiu Manea, CEO-ul BCR, intr-o discutie cu reporterul HotNews. ro. Pana atunci virusul va continua sa se raspandeasca. Am mai vazut discutii despre aparitia vaccinului impotriva Covid 19. Dar stim din istorie ca fabricarea unui vaccin dureaza intre 12-24 de luni de la testele initiale, adauga Manea. Despre masurile fiscale anuntate de diferitele Guverne, posibillul impact al coronavirusului, tipurile de scenarii rulate in banca, despre cum ar putea Romania aplica un set de masuri de sprijin al economiei dar si despre cadrul legislativ foarte volatil, cititi in randurile de mai jos. continuă pe Hotnews

Mobilizare fara precedent a guvernului german pentru a preveni criza Coronavirusului in economie credite nelimitate, facilitati fiscale, subventii ale somajului tehnic, eventuale nationalizari temporare

Criza declansata de raspandirea rapida a coronavirusului are nebanuite efecte economice si in Germania. Prin urmare, cancelarul Angela Merkel doreste sa se intalneasca cu sindicatele si asociatiile de afaceri, chiar in aceasta seara, anunta televiziunea de stat germana. Guvernul federal vrea sa ajute companiile afectate de criza coronavirusului, cu programe de credit nelimitate. Acest lucru a fost anuntat de ministrul Finantelor, Olaf Scholz, si de ministrul Economiei, Peter Altmaier, in cadrul unei conferinte de presa comune. Ultimul nu exclude nici necesitatea unor eventuale nationalizari.

Iohannis spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului si a anuntat ca discuta cu guvernul si mediul privat un set de masuri fezabile pentru mediul de afaceri.

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )