Libnet.ro
UNICEF

15:30

SERGIU MANEA, CPBR: intarzierea adoptarii bugetului pentru 2020 are consecinte pana in economia reala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SERGIU MANEA, CPBR: intarzierea adoptarii bugetului pentru 2020 are consecinte pana in economia reala

Este foarte important sa avem cat mai repede un buget pentru anul 2020, pentru ca intarzierea in adoptarea aces and 172;tuia are consecinte pana in economia reala, a afirmat, vineri, Sergiu Manea, presedintele Consiliului Patronatelor Bancare din Romania CPBR) si CEO Banca Comerciala Romana, la o intalnire cu presa: Cred ca e foarte, foarte important sa avem un buget pentru anul 2020 cat mai repede. Orice tip de intarziere in adoptarea unei legi a bugetului pentru orice an, nu numai pentru anul 2020, pentru orice an in general are un impact semnificativ in derularea bunelor activitati de la nivelul bugetului central si pana la nivelul autoritatilor publice locale, cu impact, bineinteles in economia reala. continuă pe Ziarul Bursa

SERGIU MANEA: Este foarte important sa avem un buget pentru anul 2020 cat mai repede

Este foarte important sa avem un buget pentru anul 2020 cat mai repede, pentru ca intarzierea in adoptarea acestuia are consecinte pana in economia reala, a afirmat, vineri, Sergiu Manea, presedintele Consiliului Patronatelor Bancare din Romania CPBR) si CEO Banca Comerciala Romana, la o intalnire cu presa.

Presedintele Consiliului Fiscal: Principala misiune a noului Guvern este stabilirea bugetului pentru 2020

Presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, a spus duminica, la o emisiune televizata, ca principala misiune a noului Guvern este de a stabili bugetul pentru anul 2020.

Prioritatile anuntate de Guvernul PNL: Rectificarea bugetara pe 2019, stabilirea salariului minim pentru 2020, desecretizarea documentelor in dosarul 10 August

Premierul desemnat Ludovic Orban a trimis conducerii celor doua Camere ale Parlamentului o scrisoare cu prioritatile pe care Guvernul PNL vrea sa le rezolve urgent. Printre acestea se numara rectificarea bugetara pe 2019, inclusiv plata facturilor pentru proiectele din Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), stabilirea salariului minim pentru anul 2020, desecretizarea documentelor din Ministerul de Interne necesare in ancheta privind dosarul 10 august, abrogarea recursului compensatoriu si initierea procedurilor pentru desemnarea titularilor la conducerea parchetelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )