Libnet.ro
UNICEF

17:45

Trei sfaturi care vor ajuta antreprenorii sa treaca mai usor prin criza Covid19 de la Sergiu Negut: Conservati cash. Tineti legatura cu clientii. Pastrati-va oamenii-cheie din firma!

Hotnews Hotnews,
 Trei sfaturi care vor ajuta antreprenorii sa treaca mai usor prin criza Covid19 de la Sergiu Negut: Conservati cash. Tineti legatura cu clientii. Pastrati-va oamenii-cheie din firma!

Conservati cash. Pastrati legatura cu asett-urile cele mai importante. Pastrati legatura cu clientii pe care va asteptati sa ii aveti in continuare. Este foarte posibil ca in prezent sa nu puteti sa-i deserviti, dar e foarte posibil sa-i puteti deservi peste 3 luni sau peste doi ani si jumatate. Tineti-i aproape prin orice lucru pe care il puteti face pentru ei acum. Apoi, exista niste oameni cheie in firma. Poate nu puteti sa-i tineti pe toti si e normal sa nu puteti face asta. Dar tineti-i aproape pe cei pe care va bazati sa mergeti inainte, spune antreprenorul Sergiu Negut intr-o discutie online cu HotNews si StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

KLAUS IOHANNIS, AVERTISMENT IN PRIVINTA COVID 19: Urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului

Decidentii politici vor lua masuri mai dure decat in prezent, in momentul in care vor deveni absolut obligatorii pentru limitarea raspandirii Covid 19, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in ocazia unei declaratii facuta ieri de Palatul Cotroceni. Mai ales ca, asa cum a precizat Klaus Iohannis, urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului, dar si rezistenta noastra morala si emotionala.

Veste crunta pentru Jennifer Lopez. Barbatul pe care l-a iubit cel mai mult a murit la 51 de ani

Iubitul din tinerete al lui Jennifer Lopez s-a stins din viata la numai 51 de ani. David Cruz avea o boala de inima care nu l-a mai lasat sa traiasca. A murit sambata la un spital din New York. Jennifer Lopez e distrusa de durere. Povestea de iubire dintre J. Lo. si David Cruz J.

5 alimente care te ajuta sa scapi de anxietate in izolare! Ce recomanda nutritionistul Gianluca Mech

Pentru ca din ce in ce mai multi oameni se confrunta cu anxietatea in aceasta perioada de izolare si distantare sociala, nutritionistul Gianluca Mech recomanda cateva alimente care ne ajuta sa avem o stare psihica si emotionala mai buna.

Penny, masuri de siguranta pentru cei care fac cumparaturi. Cand e mai bine sa mergi la magazin

Magazinul Penny isi informeaza clientii ca a luat masuri suplimentare de igienizare a tuturor suprafetelor pentru limitarea raspandirii infectiei Covid-19. Ecrane de protectie intre casieri si clienti Reprezentantii Penny isi asigura toti clientii ca au dispensere cu dezinfectant la intrarea in fiecare magazin si ca masurile de curatenie si igienizare au fost intensificate. Carucioarele sunt .

Zoltan Teszari, miliardarul care controleaza Digi Communications, cel mai lovit antreprenor de la BVB de prabusirile cauzate de criza provocata de pandemia de Covid-19

Zoltan Teszari, afaceristul care controleaza Digi Communications, este cel mai lovit antreprenor de la Bursa de la Bucuresti, care s-a prabusit in ultimele saptamani din cauza crizei provocata de pandemia de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )