Libnet.ro
UNICEF

11:00

BVB Rulajul creste la 126 milioane lei datorita tranzactiilor din plasamentul privat cu obligatiuni Autonom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Rulajul creste la 126 milioane lei datorita tranzactiilor din plasamentul privat cu obligatiuni Autonom

Toti indicii BVB inchid pe plus Compania romaneasca de solutii de mobilitate Autonom Services a realizat cu succes prima sa emisiune de obligatiuni in cadrul unui plasament privat in valoare de 20 milioane euro, emisiunea fiind suprasubscrisa. Obligatiunile au o maturitate de 5 ani, cu un cupon de 4,45% platibil anual, si urmeaza sa fie listate pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

BVB a obtinut un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in primele 9 luni

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat, in primele 9 luni ale acestui an, un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in scadere cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, acesta fiind obtinut in proportie de 78% din segmentul de tranzactionare al grupului, conform unui comunicat publicat luni, transmite Agerpres.

inainte de alegeri, Primaria Sectorului 5 vrea sa incheie un nou acord-cadru de pana la 950 milioane lei, pe 4 ani, pentru amenajari urbane. O alta licitatie de 820 milioane lei, in derulare pentru spatiile verzi

Chiar inainte de alegerile locale, Primaria Sectorului 5, condusa de PSD-istul Daniel Florea, vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 950 milioane lei, pe 4 ani, pentru intretinere, amenajare si modernizarea spatiilor publice, potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Acesta include amenajarea spatiilor verzi, montarea de sisteme de irigatii, achizitia de banci, cosuri de gunoi, plante, stalpi de iluminat etc. Acordul-cadru ar urma sa se desfasoare pe 4 ani, valoarea estimata fiind de minim 30 milioane lei si maxim 952 milioane lei. Primaria Sectorului 5 mai are in desfasurare o licitatie pentru un acord-cadru de pana la 820 milioane lei pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din sector, cele doua contracte avand pana la un punct acelasi obiect, respectiv amenajarea spatiilor verzi si a locurilor de joaca.

IGPR: Masuri asiguratorii in valoare de 5,3 milioane lei, instituite de politisti in dosare cu fraude economice

In ultima saptamana, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat 66 de perchezitii, au instituit masuri asiguratorii de peste 5. 000 de lei si au indisponibilizat bunuri in valoare totala de 3. 252 de lei, in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele unor persoane banuite de infractiuni economice.

SUPLIMENTAR LA LICITATIILE DE JOI MFP a imprumutat, vineri, 20,8 milioane lei, de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, vineri, 20,8 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatiile de joi, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Aparatura de ultima generatie, in valoare de 8,6 milioane lei, pentru spitalele din judetul Ialomita

La 8,6 milioane de lei se ridica fondurile alocate de catre Ministerul Sanatatii spitalelor din judetul Ialomita pentru achizitia de aparatura medicala. O parte din echipamente au fost deja livrate, insa acestea nu acopera lipsa de medici cu care toate unitatile medicale se confrunta de mai multi ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )