Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cele mai mari 1.000 de companii din Romania, ca furnicile: Se pregatesc de vremuri grele

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari 1.000 de companii din Romania, ca furnicile: Se pregatesc de vremuri grele

Este important, pentru mediul de afaceri, in general, sa aiba in vedere si cum se misca companiile de top pentru ca ele dau semnalul, este de parere Iancu Guda, services director, Coface Romania. Asta pentru ca, spune el, au jumatate din business, multi oameni, multi clienti, inteleg multe, au multe informatii. De multe ori, strategia lor da un semnal in piata pe mai departe. continuă pe Hotnews

Avem cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici

Tara noastra inregistreaza cele mai mari decalaje din Uniunea Europeana intre veniturile mari si cele mici, in conditiile in care veniturile celor mai bogati 10% dintre romani sunt de aproape 6 ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania.

Libra, moneda digitala a Facebook, ar putea avea un rival puternic dezvoltat de unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Desi acum o luna, cand a prezentat proiectul pentru o criptomoneda stabila, globala, CEO-ul unuia dintre cele mai mari exchange-uri de monede digitale Binance a mentionat ca acest lucru ar trebui sa ajute Libra. Acum, Binance pozitioneaza in mod explicit proiectul sau Venus ca o alternativa favorabila autoritatilor la criptomoneda pe care Facebook planuieste sa o lanseze anul viitor.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UEintre veniturile mari si cele mici

Veniturile celor mai bogati 10% din romani sunt de aproape sase ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, aproape dublul mediei europene de 3,7, arata o analiza a Monitorului Social.

Cum arata tanara absolventa de Drept care va reprezenta Romania la unul dintre cele mai mari concursuri de Miss din lume

Andreea are deja un titlu major la activ: in decembrie 2018 a fost aleasa cea mai frumoasa concurenta din Europa la concursul Miss Supranational 2018.

Business report: 2020 un tsunami macroeconomic: impactul real al majorarii pensiilor; Grupul ceh CEZ a decis sa-si vanda toate cele sapte companii din Romania

Impasul Ciech Soda-CET Govora se agraveaza: fostei conduceri a companiei de stat i se imputa in instanta contracte paguboase istorice de peste 460 milioane lei. Surpriza, turisti in aer: A treia mare platforma de rezervari de hoteluri la nivel mondial, concurenta si in Romania cu Booking, se opreste, rezervarile pot fi anulate.

Se inchide una dintre cele mai mari platforme de rezervari turistice

Amoma, a treia cea mai mare platforma de rezervari turistice online la nivel mondial, a anuntat, pe site-ul oficial , ca isi opreste activitatea si reclama conditiile de concurenta din piata. Amoma oferea servicii de inchirieri camere de hotel si in.

Trump, dupa atacul asupra celei mai mari instalatii petroliere din lume: Suntem gata de actiune Pretul petrolului a explodat

Preturile petrolului au atins un maxim al ultimelor patru luni dupa ce atacurile cu drone comise asupra a doua rafinarii din Arabia Saudita au afectat 5% din productia mondiala de petrol. Totodata, Donald Trump a spus ca Statele Unite sunt gata.

Trump, dupa atacul asupra celei mai mari instalatii petroliere din lume: Suntem gata de actiune Preturile petrolului, cel mai mare salt de dupa inceputul Razboiului din Golf

Donald Trump a spus ca Statele Unite sunt gata de actiune pentru un potential raspuns la atacul asupra instalatiilor petroliere saudite, declaratia presedintelui american venind dupa ce un inalt oficial din administratia Trump a afirmat ca Iranul este de vina, transmite Reuters.

France Football va indrepta una dintre cele mai mari nedreptati facuta portarilor. Ce decizie a luat publicatia

Festifitatea de decernare a Balonului de Aur va avea loc anul acesta in ziua de 2 decembrie, la Paris, la Theatre du Chatelet, a anuntat France Football.

ANALIZA Andreescu, cele mai mari castiguri din tenis in 2019: Cat a incasat pentru fiecare minut la US Open

Tenisul a fost mereu considerat un sport al bogatilor, insa, in ultimii ani, premiile acordate in diverse turnee au atins cote de-a dreptul astronomice!.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )