Libnet.ro
UNICEF

07:00

P Clever va deveni FREE NOW. Tot ce trebuie sa stie soferii si pasagerii

Hotnews Hotnews,
 P Clever va deveni FREE NOW. Tot ce trebuie sa stie soferii si pasagerii

Clever, startup-ul romanesc care face parte din grupul Daimler Mobility Services, devine FREE NOW in urmatoarele luni, ca urmare a fuziunii serviciilor de mobilitate urbana a celor doi mari giganti auto Daimler AG si BMW Group. Alinierea la noul brand, FREE NOW, are loc la nivel global in acest an, in toate cele 10 tari in care grupul este prezent, printre care si Romania. continuă pe Hotnews

Clever va deveni FREE NOW. Tot ce trebuie sa stie soferii si pasagerii (P)

Clever, startup-ul romanesc care face parte din grupul Daimler Mobility Services, devine FREE NOW in urmatoarele luni, ca urmare a fuziunii serviciilor de mobilitate urbana a celor doi mari giganti auto Daimler AG si BMW Group. Alinierea la noul brand, FREE NOW, are loc la nivel global in acest an, in toate cele 10 tari in care grupul este prezent, printre care si Romania.

Clever devine FREE NOW. Clientii vor putea comanda masini in Romania, dar si in alte 100 de orase din Germania, Marea Britanie, Spania, Italia sau Austria

Aplicatia de mobilitate urbana Clever va deveni FREE NOW in urmatoarele luni, parte din grupul international de mobilitate urbana NOW, lansat de Daimler si BMW in luna februarie a acestui an.

Aplicatia romaneasca Clever Taxi isi schimba numele si devine FREE NOW

Clever, aplicatie de taxi fondata in Romania si achizitionata de mytaxi parte a grupului Daimler), va deveni FREE NOW in urmatoarele luni, parte din grupul international de mobilitate urbana NOW, lansat de Daimler si BMW in luna februarie a acestui an. Transformarea Clever in FREE NOW va permite pasagerilor din Romania sa foloseasca o singura aplicatie pentru a alege mai multe solutii de transport, in regim de taxi sau transport alternativ, spun reprezentantii companiei.

Clever isi schimba denumirea. Cum se va numi platforma de transport

Aplicatia de mobilitate urbana Clever isi va schimba denumirea si va deveni Free Now, in urmatoarele luni, parte a platformei europene de mobilitate urbana Now detinuta de Daimler si BMW.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )