Libnet.ro
UNICEF

13:00

O companie din Piatra Neamt a listat obligatiuni pe bursa

Hotnews Hotnews,
 O companie din Piatra Neamt a listat obligatiuni pe bursa

Prima emisiune de obligatiuni corporative a Autonom Services, companie de pe piata de leasing operational si rent-a-car din Romania, a fost admisa la tranzactionare pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Hotnews

Elevi dornici sa invete despre tehnologii spatiale si viata in spatiu. Copiii vor intra in legatura directa cu astronautii

Zeci de elevi din Piatra Neamt participa, in cadrul unui proiect aerospatial, la cursuri despre comunicatii digitale si viata in spatiul cosmic. Elevii de gimnaziu vor intra in legatura cu astronauti de la bordul Statiei Spatiale Internationale carora le vor pune intrebari.

Cristina s-a mutat recent intr-un complex de lux din Bucuresti. Cand i-a venit prima factura de la locul de la parcare a crezut ca lesina: Cum sa treci asa ceva pe nota de plata?

O tanara din Bucuresti care s-a mutat recent intr-un complex imobiliar de la marginea orasului a avut parte de surpriza anului atunci cand a primit prima factura pentru locul de parcare din subteranul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )