Libnet.ro
UNICEF

00:07

Revolut: Cinci sfaturi pentru a face cumparaturi online in siguranta si a evita fraudele

Adevărul Adevărul,
Revolut: Cinci sfaturi pentru a face cumparaturi online in siguranta si a evita fraudele

La mijlocul lunii septembrie a intrat in vigoare directiva PSD2 Payments Services Directive), care, printre altele, prevede securizarea tranzactiilor online prin autentificarea in doi pasi. Acest lucru are ca scop protejarea celor care efectueaza tranzactii online de posibile fraude. continuă pe Adevărul

Revolut: 5 sfaturi pentru a face cumparaturi online in siguranta si a evita fraudele

La mijlocul lunii septembrie a intrat in vigoare directiva PSD2 Payments Services Directive), care, printre altele, prevede securizarea tranzactiilor online prin autentificarea in doi pasi. Acest lucru are ca scop protejarea celor care efectueaza tranzactii online de posibile fraude. Din pacate insa, niciun sistem de securitate nu este 100% infailibil, iar escrocii cibernetici cauta in permanenta modalitati tot mai sofisticate pentru a-i frauda pe cei care efectueaza tranzactii online.

Revolut - sfaturi pentru a face cumparaturi online in siguranta

La mijlocul lunii septembrie a intrat in vigoare directiva PSD2 Payments Services Directive), care prevede securizarea tranzactiilor online prin autentificarea in doi pasi, acest lucru avand ca scop protejarea celor care efectueaza tranzactii onli.

Revolut: 5 sfaturi pentru a face cumparaturi online in siguranta si a evita fraudele

La mijlocul lunii septembrie a intrat in vigoare directiva PSD2 Payments Services Directive), care, printre altele, prevede securizarea tranzactiilor online prin autentificarea in doi pasi. Acest lucru are ca scop protejarea celor care efectueaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )