Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sorin Mindrutescu s-a retras din functia detinuta la Fondul Proprietatea

Hotnews Hotnews,
 Sorin Mindrutescu s-a retras din functia detinuta la Fondul Proprietatea

Franklin Templeton International Services, in calitate de administrator de fond de investitii alternative si administrator unic al Fondul Proprietatea, anunta investitorii ca Sorin Mindrutescu, care a ocupat functia de membru in Comitetul Reprezentantilor Fondului din septembrie 2010 si de Presedinte al Comitetului din aprilie 2012, a decis sa se retraga din functiile detinute in Comitetul Reprezentantilor si in Comitetele Consultative ale Fondului, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Hotnews

Sorin Mindrutescu s-a retras din board-ul Fondul Proprietatea

Sorin Mindrutescu, directorul general al Oracle Romania anchetat de catre DNA pentru luare de mita, s-a retras din Comitetul Reprezentantilor Fondul Proprietatea.

FONDUL PROPRIETATEA: Sorin Mindrutescu a decis sa se retraga din functiile detinute in doua comitete ale Fondului

Directorul general al Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, acuzat de luare de mita, a decis sa se retraga din functiile detinute in Comitetul Reprezentantilor si in Comitetele Consultative ale Fondului Proprietatea FP), a anuntat, vineri, FP.

Cine este Sorin Mindrutescu, seful Oracle Romania, urmarit penal dupa ce ar fi luat aproape 900.000 de euro mita

Sorin Mindrutescu, seful Oracle Romania, vizat acum de o ancheta DNA nu este un personaj ferit de controverse, si este un nume greu al industriei locale de IT. Mindrutescu are 50 de ani, a absolvit ASE-ul, a lucrat in sistemul bancar si de 18 ani lucreaza la Oracle, companie cu aproape 4. 500 de angajati in tara. Reamintim ca DNA a anuntat joi dimineata ca a fost inceputa actiunea penala in cazul lui Sorin Mindrutescu, pentru 8 fapte de luare de mita. De asemenea, a fost fixata o cautiune in valoare de 500. 000 euro, pe care Mindrutescu trebuie sa o achite pana vineri. El este acuzat ca ar fi primit mita aproape 870. 000 de euro de la reprezentantii unor firme IT.

Ce salariu are Sorin Mindrutescu, la ORACLE. Cum arata declaratia sa de avere

Sorin Mindrutescu, seful ORACLE Romania, fost membru in CA a CFR, s-a ocupat mai mult ca sigur de posibilele zile negre. Oficialul s-a ocupat intens de acest aspect pe cand era parte din CA, 2013. Din declaratia sa de avere publica reiese ca ducea o viata regeasca la acea vreme. Ce salariu are Sorin Mindrutescu, .

Oficial. DNA: Directorul Oracle, Sorin Mindrutescu, urmarit penal dupa ce ar fi luat mita aproape 870.000 de euro de la firme IT. El trebuie sa achite o cautiune de 500.000 de euro

DNA a anuntat joi dimineata ca a fost inceputa actiunea penala in cazul directorului general al Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, pentru 8 fapte de luare de mita. De asemenea, a fost fixata o cautiune in valoare de 500. 000 euro, pe care Mindrutescu trebuie sa o achite pana vineri. El este acuzat ca ar fi primit mita aproape 870. 000 de euro de la reprezentantii unor firme IT pentru a le face oferte de pret avantajoase pentru produsele Oracle, astfel ca aceste societati sa poata sa se inscrie si sa participe la licitatii cu institutii de stat- Oficiul National al Registrului Comertului, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice TRANSELECTRICA SA, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA). Cine este Sorin Mindrutescu.

Ancheta impotriva CEO-ului Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, demarata

Ancheta impotriva CEO - ul Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, a plecat de la actiunea comuna a celor.

DNA: Directorul general al Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, acuzat de opt fapte de luare de mita. Ar fi primit de la firme de IT peste 869.000 de euro

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat oficial, joi, ca a dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva directorului general al Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, acuzat de opt fapte de luare de mita. Suma totala pe care ar fi primit-o de la firme din domeniul IT este de peste 869. 000 de euro. De asemenea, procurorii au stabilit o cautiune de 500. 000 de euro care trebuie depusa in cursul zilei de joi.

Directorul Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, plasat sub control judiciar pe cautiune de 500.000 euro - surse El spune ca este o regretabila neintelegere

Directorul general al Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, a fost plasat de procurorii DNA sub control judiciar pe cautiune in valoare de 500. 000 de euro, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Directorul general al Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, la iesirea de la DNA: Oracle nu e parte din acest dosar

Directorul general al Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, a declarat la iesirea de la DNA ca Oracle nu e parte din acest dosar, considerans ca e vorba despre o regretabila neintelegere.

Directorul general al Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, adus la DNA

Directorul general al Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, a fost adus miercuri seara la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un caz privind anumite fapte de coruptie din mediul privat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )