Libnet.ro
UNICEF

11:30

IN VALOARE DE 20 MILIOANE DE EURO Obligatiunile Autonom intra astazi la tranzactionare, la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN VALOARE DE 20 MILIOANE DE EURO Obligatiunile Autonom intra astazi la tranzactionare, la BVB

Autonom Services, companie ce ofera servicii de leasing operational si rent-a-car, listeaza, astazi, obligatiuni in valoare de 20 milioane de euro la Bursa de Valori Bucuresti BVB), se arata intr-un comunicat al operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul anunta patru programe de screening pentru cancer si hepatita, in valoare de 103 milioane de euro. Cand vor functiona

4 programe de screening - pentru cancerul de san, cancerul de col uterin si de colon si hepatita - au fost anuntate miercuri si urmeaza sa functioneze incepand din cel de-al doilea trimestru al anului viitor. Cele 4 programe vor fi finantate din bani europeni - in total, 103 milioane de euro, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan.

O INVESTITIE DE 50 MILIOANE EURO ROCKWOOL a deschis prima sa fabrica din tara noastra

Grupul ROCKWOOL, care activea-za in productia de vata minerala bazaltica, a deschis prima sa fabrica din tara noastra - o investitie in valoare de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45. 000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate de profil din tara noastra. Fabrica este amplasata pe un teren de 30 de hectare, in parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Aricestii Rahtivani, conform unui comunicat de presa.

DIN DISTRIBUTIA DE CAFEA SI APA IN CORPORATII Office Barista - cifra de afaceri de 2,5 milioane euro

Compania tinteste afaceri de 3,5 milioane euro, in 2020 Office Barista, companie specializata in furnizarea de solutii complete de cafea, apa si ceai pentru mediul office servicii B2B), ajunge la o cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro, in 2019, conform unui comunicat de presa. Planurile pentru urmatorul an includ continuarea extinderii companiei pe plan national.

INTR-O NOUA LINIE DE PRODUCTIE Fabrica de panificatie si patiserie din Campia Turzii a investit 12,5 milioane euro

Fabrica de panificatie si patiserie din Campia Turzii, controlata de grupul belgian La Lorraine, a investit 12,5 milioane euro intr-o noua linie de productie.

Ministerul Sanatatii, licitatie de pana la 33,7 milioane euro pentru achizitia de defribilatoare

Ministerul Sanatatii a lansat o licitatie de pana la 160,97 milioane lei 33,7 milioane euro), fara .

Obligatiunile Autonom Services se listeaza la BVB

Obligatiunile denominate in euro emise de Autonom Services AUT24E) vor intra de miercuri la tranzactionare pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB).

DUPA IMPRUMUTUL DE 25 MILIOANE EURO ACORDAT JUDETELOR DOLJ SI GORJ BERD finanteaza cu 12,5 milioane euro modernizarea serviciilor de apa si canalizare din Arges

BERD a acordat imprumuturi in valoare totala de 330 milioane de euro operatorilor de apa de la noi si a mobilizat peste doua miliarde euro din finantarea UE pentru infrastructura de apa si canalizare Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va acorda un imprumut de 12,5 milioane de euro operatorului regional de apa si canalizare Apa Canal 2000 SA Pitesti, pentru modernizarea serviciilor de apa si canalizare din judetul Arges, a anuntat, vineri, banca.

COMPLETAND PROIECTELE IMOBILIARE DE 200 MILIOANE EURO Hagag Development investeste 9 milioane euro intr-o noua proprietate

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe continua investitiile in Bucuresti, adaugand o noua proprietate in portofoliul local: Tudor Arghezi numarul 21. Valoarea tranzactiei depaseste 9 milioane de euro, conform unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )