Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Economist: Economia Romaniei va trece mai bine decat alte state europene prin criza provocata de pandemie. Revenirea va fi insa mai lenta

B1 B1,
The Economist: Economia Romaniei va trece mai bine decat alte state europene prin criza provocata de pandemie. Revenirea va fi insa mai lenta

Romania va inregistra o scadere economica mai mica decat alte state europene pe fondul pandemiei de coronavirus insa revenirea va fi mai lenta, estimeaza Matthew Sherwood, senior Europe economist, in cadrul di. continuă pe B1

The Economist: Romania este in forma mai buna in aceasta criza

Economia Romaniei va inregistra o scadere de 5,7% in acest an, estimeaza Matthew Sherwood, senior Europe economist, in cadrul diviziei Intelligence a revistei britanice The Economist, care a declarat ca tara noastra este in forma mai buna in aceasta criza, comparativ cu cea din 2009.

CCIR, partener The Economist in organizarea evenimentului EUROPES LANDSCAPE IN THE SHADOW OF THE PANDEMIC - Romania: Transformation - Recovery - Resilience

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) este partenerul institutional al prestigioasei publicatii britanice The Economist, in organizarea evenimentului online, intitulat: EUROPES LANDSCAPE IN THE.

Florin Citu: PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei!

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sustine ca PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei, a scris demnitarul liberal, pe Facebook. Ce.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Cred ca grija este cuvantul care defineste cel mai bine prezentul

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a declarat, marti, pe pagina sa de Facebook, ca grija este cuvantul care defineste cel mai bine prezentul, iar de la fiecare dintre noi la impreuna este doar un.

Business report: Cum arata V-urile Romaniei. Cele mai mari pensii stabilite in functie de contributivitate. Pandemia ar putea declansa o criza financiara. Cum functioneaza IMM Invest in constructii. Cresc importurile de paste din Italia

Romanii, consumatori de paste in pandemie. Importurile din Italia au crescut cu 40% * Cele mai mari pensii stabilite doar in functie de contributivitate: opt romani iau peste 25. 500 de lei brut lunar * Cum functioneaza IMM Invest in constructii: Am folosit banii la plata furnizorilor si pentru asigurarea stocului de marfa * Avertisment: Pandemia ar putea declansa o criza financiara * Wargha Enayati: E mai important sa luam o decizie gresita, dar in unitate, decat una corecta, dar in dezbinare * Revenirea economiei: cum arata V-urile Romaniei * Factual. ro: E un adevar sau o minciuna afirmatia lui Ciolacu: Niciun municipiu resedinta de judet condus de un primar PSD nu a primit niciun ban? * Diagnosticul si recomandarile FMI pentru atenuarea riscurilor la adresa stabilitatii financiare * Ne paste foametea? Seceta a distrus jumatate din recolte. De ce vom duce lipsa.

Cumparator sau chirias? Cand e mai bine una, cand e mai avantajoasa cealalta?

Multi romani isi doresc o locuinta. Suntem o natie de proprietari, dovada e si faptul ca doar 4% dintre noi stau cu chirie, potrivit cifrelor oficiale. insa decizia de a cumpara sau a inchiria, daca e luata rational, trebuie sa tina seama de mai multe criterii. Trebuie spus ca aceasta decizie e una individuala, in functie de preferintele fiecaruia si de capitalul de care dispune, evident). Momentan, cresterile de salarii din ultimii ani mult peste ratele de crestere ale proprietatilor imobiliare), programele guvernamentale de stimul Noua Casa) precum si dobanzile la minime istorice care ar putea ramane asa inca o buna bucata de vreme) par sa fie tentante pentru potentialii cumparatori. Acestia trebuie insa sa fie atenti la cateva lucruri.

Video Campania electorala, un pericol de infectare, mai mare decat HORECA

Iancu Argintoianu, patronul celei mai mari terase din Centrul Istoric al Capitalei, cu o vechime de .

Liliana Toderiuc, inspector scolar general adjunct al Capitalei: Inclusiv la gradinita va fi activitate online Suntem mai pregatiti decat in martie (VIDEO)

Liliana Toderiuc, inspector scolar general adjunct al Capitalei,a oferit mai multe detalii, luni dimineata, in contextul in carein sedinta de astazi a Comitetului Municipal pentru Situatii de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )