Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ajutor de stat de 870 de milioane de euro pentru construirea unei ferme eoliene offshore in Marea Nordului

Adevărul Adevărul,
Ajutor de stat de 870 de milioane de euro pentru construirea unei ferme eoliene offshore in Marea Nordului

Comisia Europeana a aprobat luni un ajutor de stat de 870 milioane de euro pentru un proiect eolian offshore la Marea Nordului, prin care Danemarca isi va majora productia de energie regenerabila, in linie cu tintele Green Deal. continuă pe Adevărul

Firea: PNL si USR s-au opus alocarii a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, desi au promis ca rezolva problema caldurii

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat ca amendamentul depus la proiectul de buget care viza alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor a fost respins, ea acuzandu-i pe parlamentarii USR PLUS ca au votat impotriva, desi au promis ca vor rezolva problema caldurii in Capitala. Firea a mai cerut majorarea alocatiilor copiilor.

PSD va face plangeri penale impotriva lui Orban, Citu, ministrilor si prefectilor pentru emiterea unei anexe la bugetul de stat pe 2021

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca social-democratii au decis sa faca plangeri penale fostului premier Ludovic Orban, actualului prim-ministru Florin Citu, ministrilor si prefectilor care au semnat fundamentarea unei anexe la bugetul de stat pe 2021 prin care au fost alocati bani administratiilor locale ale PNL. El a .

Cseke Atilla, ministrul Dezvoltarii: Dupa aprobarea bugetului, vom da drumul la o finantare de 380 milioane lei pentru cadastrare sectoriala, cu 2.371 de UAT-uri beneficiare (VIDEO)

Cseke Atilla, ministrul Dezvoltarii si Lucrarilor Publice, a anuntat vineri ca, dupa aprobarea bugetului de stat pentru anul 2021, Guvernul va demara o finantare de 380 de milioane de lei pentru cadastrare.

Holde Agri Invest raporteaza venituri de 47 milioane de lei si un profit net de peste 5 milioane lei pentru anul 2020

Holde Agri Invest SA raporteaza venituri consolidate de 46,8 milioane de lei si un profit net de 5,3 milioane lei pentru anul 2020. Pe parcursul anului trecut compania a recoltat 24. 003 tone din exploatarea a 7. 830 de hectare, din care 2. 320 de hectare au fost exploatate in regim bio. Holde Agri Invest este listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti din luna octombrie 2020, conform unui comunicat remis redactiei.

Au fost lansate licitatii in valoare de 97 milioane lei pentru modernizarea caii ferate Bucuresti - Craiova

Putine zone din reteaua feroviara au decazut atat de mult precum cei 209 km dintre Capitala si Craiova, unde cel mai rapid tren face acum peste 3 ore, in timp ce in 1998 facea 2 ore si 10 minute. Lucrurile ar putea sa se schimbe fiindca CFR SA a lansat licitatiile deschise, in valoare totala de 97,2 miloane de lei, pentru studiile de fezabilitate si proiectele tehnice necesare modernizarii liniei de cale ferata Bucuresti - Craiova.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )