Libnet.ro
UNICEF

14:00

BCE AVERTIZEAZA: Deutsche Bank si Commerzbank trebuie sa detina capital suplimentar in urma fuziunii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE AVERTIZEAZA: Deutsche Bank si Commerzbank trebuie sa detina capital suplimentar in urma fuziunii

Un nou gigant bancar care ar rezulta dintr-o fuziune trebuie sa detina capital suplimentar si o structura legala care sa permita autoritatilor sa-l inchida in cazul in care da faliment, a afirmat joi Andrea Enria, presedintele noii agentii de supervizare bancara SSM) din cadrul Bancii Centrale Europene, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

SINDICALISTII ATRAG ATENTIA: Eventuala fuziune Deutsche Bank - Commerzbank ameninta 30.000 de posturi

O eventuala fuziune intre Deutsche Bank - cea mai mare banca din Germania - si rivala sa Commerzbank ar putea pune in pericol 30. 000 de locuri de munca pe termen lung, dupa cum a declarat, ieri, Jan Duscheck, reprezentant al sindicatului Verdi, potrivit Reuters.

BURSELE DIN LUME Discutiile de fuziune Deutsche Bank - Commerzbank stimuleaza bursele europene

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in majoritate, in urma anuntului oficial facut duminica de Deutsche Bank AG si Commerzbank AG cu privire la discutiile pe care le poarta pentru o eventuala fuziune.

Fuziunea intre Deutsche Bank si Commerzbank ar putea duce la concedierea a peste 30.000 de angajati

O eventuala fuziune intre Deutsche Bank si rivala sa Commerzbank ar putea avea ca rezultat concedierea a 30. 000 de angajati, au avertizat sindicalistii. Dupa luni intregi de speculatii, duminica, reprezentantii bancilor au confirmat ca se negociaza fuziunea, scrie euronews.

LIDER SINDICAL: Fuziunea dintre Deutsche Bank si Commerzbank - 20.000 de locuri de munca in pericol

Fuziunea dintre Deutsche Bank si Commerzbank ar putea pune in pericol 20. 000 de locuri de munca, a declarat luni liderul sindicatului Verdi, Frank Bsirske, publicatiilor germane Stuttgarter Zeitung si Stuttgarter Nachrichten, transmite Reuters.

Deutsche Bank si Commerzbank au anuntat oficial ca discuta despre fuziune

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, si rivala sa Commerzbank au anuntat ca discuta despre o posibila fuziune, punand capat zvonurilor din ultimele luni despre o astfel de uniune, transmite MarketWatch.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )