Libnet.ro
UNICEF

06:30

CEZ pleaca din Romania. Activele companiei, cumparate de australienii de la Macquarie Infrastructure and Real Assets

Adevărul Adevărul,
CEZ pleaca din Romania. Activele companiei, cumparate de australienii de la Macquarie Infrastructure and Real Assets

Australienii de la Macquarie Infrastructure and Real Assets, manager de active alternative, au anuntat vineri ca a ajuns la un acord privind achizitia unui portofoliul de active CEZ din Romania de la grupul ceh 268;EZ Group. continuă pe Adevărul

O companie gigant pleaca din Romania. Ce se intampla chiar acum

Intr-un comunicat dat astazi gigantul 268;EZ anunta vanzarea activelor sale din Romania, in infrastructura, catre cei de la Macquarie. Gigantul ceh a ajuns la un acord de vanzare catre fonduri administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets. 268;EZ iese din afacerile cu energie elctrica din Romania Conform documentului, activele cuprind sapte companii, inclusiv retele de .

MIRA: Prin achizitia activelor CEZ din Romania, ne dorim sa sustinem activitatea in infrastructura critica

Romania este una dintre cele mai dinamice economii ale Europei, iar odata cu acordul privind achizitia portofoliului de active CEZ din Romania de la CEZ Group, ne dorim sa sustinem aceasta activitate in domeniul infrastructurii critice, prin investitii in electricitate mai constanta, eficienta, sigura si sustenabila, a afirmat Leigh Harrison, seful Macquarie Infrastructure and Real Assets MIRA) pentru EMEA Europa, Orientul Mijlociu si Africa), scrie Agerpres.

CEZ Group a aprobat vanzarea activelor din Romania

CEZ Group a aprobat vanzarea activelor sale din Romania catre fondurile administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets MIRA), conform unui comunicat trimis redactiei.

Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania: Spre o tara inca normala

Emisiunea Visuri la cheie s-a filmat in avans, astfel ca pe post se pot urmari inca editiile emisiunii. Dar iata ca Dragos Bucur a decis impreuna cu familia ca este timpul sa paraseasca Romania. Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania Asa ca si-au facut bagajele si au pornit spre aeroport. Acolo, .

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii .

Orasul din Romania unde trenul a trecut zeci de ani prin cimitir. Cum a fost posibil asa ceva

Cimitirul este locul in care locatarii nu ar trebui deranjati niciodata, insa la noi in tara totul este posibil. Astfel, intr-o localitate din Romania, zeci de ani, prin cimitir a trecut zi de zi trenurile, unul dintre ele fiind chiar un accelerat. Abia din 2012 linia ferata a fost desfintata, iar mortii din cimitir si-au .

Cum pot lua elevii si prescolarii caculatoare gratuit. Noul program din Romania

Noul program din Romania care le vine in ajutor invataceilor, dar si altor institutii. Asociatia Ateliere Fara Frontiere a lansat un nou program cu ajutorul carora unitatile de invatamant pot sa profite acum pentru a beneficia de zeci de calculatoarele. Totul gratuit! Dam Click pe Romania 2020: Elevii si prescolarii, calculatoare gratuit cu ajutorul noului .

Zonele de Rai din Romania. Locuri de vizitat pentru un city break de vis la tine in tara

Nu stiti nimic despre Romania dincolo de Dracula si de dragostea nationala pentru sarmale? Daca nu stiati inca, va spunem noi, Romania este intr-adevar un colt de rai, incredibila, cu peisaje de basm. Zonele de Rai din Romania Romania, din punct de vedere turistic, este o tara puternica, misterioasa, si plina de contraste. Romania este .

Raed Arafat, despre bilantul alarmant din Romania. 255 de localitati au rata de incidenta peste 3 la mia de locuitori: De aici vine presiunea

Faptul ca situatia in spitale este una disperata nu mai este o noutate. Ceea ce nu stiam este, insa, numarul ingrijorator al localitatilor care depasesc rata de incidenta critica, de peste 3 cazuri la mia de locuitori. in cursul serii de ieri, Raed Arafat a prezentat oficial bilantul COVID-19 din Romania, iar din pacate, cifrele .

Singurul judet din Romania care tine pandemia sub control: Am luat masuri si am verificat foarte serios

Un judet din Romania a avut ieri 0,67 incidenta cumulata la nivel judetean in ultimele 14 zile, raportate la 1,000 de locuitori, fiind cea mai mica din tara. Pe de alta parte Capitala a acut coeficientul infectarilor de 3,19, peste pragul critic. Singurul judet din tara care tine pandemia sub control Dorita cetatenilor care au .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )