Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al doilea lant mondial de cafenele se lanseaza in Romania. Cand vom putea bea cafeaua marelui rival al Starbucks

Adevărul Adevărul,
Al doilea lant mondial de cafenele se lanseaza in Romania. Cand vom putea bea cafeaua marelui rival al Starbucks

Coca-Cola va rivaliza cu Starbucks pe piata cafelei din Romania, urmand sa lanseze brandul Costa Coffee, al doilea lant de cafenele ca marime din lume, la noi in tara, in anul 2020. continuă pe Adevărul

Ultima nava americana de razboi scufundata de catre germani in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial a fost descoperita in largul coastei statului Maine

Epava navei de patrulare USS Eagle 56 a Marinei Americane scufundata de un submarin german in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost gasita de o echipa de scafandri civili dupa 74 de ani in care locatia sa a ramas un mister pentru istorici si rudele marinarilor pierduti in adancuri, relateaza Fox News si New York Times.

Mergeau pe o sosea din Romania, cand au oprit brusc. Era chiar in fata lor! E incredibil, rar iti e dat sa vezi asa ceva! (FOTO+VIDEO)

Mergeau pe o sosea din Romania, cand au oprit brusc. Era chiar in fata lor! Un spectacol incredibil cum rar iti este dat sa vezi! O ursoaica se juca in mijlocul strazii cu puiul ei. Cei doi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )