Libnet.ro
UNICEF

13:45

Eurostat: in octombrie, Romania a avut a doua cea mai mare inflatie din UE

Adevărul Adevărul,
Eurostat: in octombrie, Romania a avut a doua cea mai mare inflatie din UE

Romania a avut, in octombrie, a doua cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, de 4,2%, fiind depasita la acest capitol doar de Estonia, cu 4,5%, a informat vineri Eurostat. continuă pe Adevărul

INFOGRAFIC Romnia este a doua cea mai ieftina tara din UE. Care este cea mai scumpa / Topul european al preturilor la bunuri si servicii

Romania este a doua cea mai ieftina tara din UE in privinta preturilor la produse si servicii, in raport cu media europeana. Astfel, potrivit ultimului raport al Consiliului Concurentei, publicat joi, in 2017, nivelul general al preturilor din Romania se afla la 48,4% din media europeana, cel mai redus nivel, dupa cel inregistrat in Bulgaria 44%).

Ludovic Orban: Fondul Suveran este cea mai mare escrocherie. Le va permite sa praduiasca fara nicio jena (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a condamnat in termeni duri infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare prin ordonanta de urgenta aratand ca acesta va fi cea mai mare escrocherie din Romania.

Orban: Fondul Suveran de Investitii, cea mai mare escrocherie post-revolutionara

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat astazi, la Arad, ca ordonanta de urgenta referitoare la infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) pregateste cea mai mare escrocherie post-revolutionara prin punerea sub control politic a tuturor companiilor de stat, el mentionand ca liberalii se opun acestui fond.

Ludovic Orban: Ordonanta de urgenta pentru fondul suveran, cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum.

Orban: OUG pentru fondul suveran este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pna acum; vor sa praduiasca banii n proiecte inutile

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum, potrivit Mediafax.

IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday pentru companii, cu reduceri de pana la 60%

Compania romaneasca IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de identificare automata, colectare de date AIDC) si puncte de vanzare POS), organizeaza, pe 16 noiembrie, cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B,.

Deloitte: Salariul minim brut din Romania are cea mai mare rata de taxare din Europa Centrala si de Est

Salariul minim brut din tara noastra - mai mare cu peste 50% decat in Bulgaria sau Serbia, potrivit Deloitte Romania Salariul minim brut din tara noastra depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est, dar are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize Deloitte Romania. Conform companiei, rata efectiva de taxare se mentine cea mai inalta, de 41,5%, si in cazul unui salariu brut de 1. 000 de euro, pentru care media regiunii este de 27%.

Black Friday eMAG: Comuna din Romania in care s-a inregistrat cea mai mare comanda de azi

Fenomenul de Black Friday in Romania capata amploare din ce in ce mai mare, de la an la an. Statisticile in timp real, puse la dispozitie de eMAG, scot la iveala lucruri foarte interesante despre demografia perioadei de reduceri.

Black Friday 2018 eMAG: Care este comuna din Romania in care s-a inregistrat cea mai mare comanda de pana acum

Fenomenul de Black Friday in Romania capata amploare din ce in ce mai mare, de la an la an. Statisticile in timp real, puse la dispozitie de eMAG, scot la iveala lucruri foarte interesante despre demografia perioadei de reduceri.

Investitie de 20 MIL. euro in Romania pentru cea mai mare retea de statii electrice

Enel X Romania anunta investitii de pana la 20 milioane euro in cel mai mare plan de infrastructura pentru mobilitatea electrica din tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )