Libnet.ro
UNICEF

16:15

Florin Citu: Sanatatea este prioritara pentru acest Guvern. Am alocat 11,4 miliarde de lei, in crestere fata de 2020

B1 B1,
Florin Citu: Sanatatea este prioritara pentru acest Guvern. Am alocat 11,4 miliarde de lei, in crestere fata de 2020

Florin Citua vorbit luni,de la tribuna Parlamentului, despre bugetul alocatMinisterului Sanatatii in2021. Premierul a afirmat ca in 2021, Sanatatea este o prioritate pentru Guvernul pe. continuă pe B1

Florin Citu: Vreau ca acest buget sa iasa din Parlament asa cum a fost aprobat in Guvern. Ne tinem de strategia fiscal-bugetara pe care am prezentat-o (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a explicat, vineri, ca isi doreste ca proiectul de buget pentru anul 2021 sa fie aprobat de Parlamentul Romaniei in forma adoptata de Guvern. Adunity_107460 Florin.

FLORIN CITU: Nu poti sa vorbesti in acest moment despre un pasaport de vaccinare, este prematur

Premierul Florin Citu a declarat vineri ca este prematur sa aiba loc, oficial, o discutie pe tema unui pasaport de vaccinare, in conditiile in care, in Romania, pana in prezent, doar o mica parte a populatiei a fost imunizata cu serul anti-COVID, desi tara noastra se numara printre statele UE care au o campanie de succes in acest domeniu.

Florin Citu: Aceasta notiune ca bugetul pe 2021 este mic este falsa si nu este sustinuta de date

Premierul Florin Citu a afirmat ca notiunea ca bugetul pentru acest an este mic este una falsa, care nu este sustinuta de date. Cand ne uitam la buget, este un buget mai mare decat anul trecut, deficitul in scadere si totusi sunt 80 miliarde lei, bani pe care ii punem in economie peste veniturile pe care le luam din economie, a adaugat seful Guvernului.

FLORIN CITU: Voi avea grija sa fie sume alocate in PNRR pentru IMM-uri

Programele de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii IMM) trebuie sa se regaseasca in cadrul Planului National de Redresare si Rezilienta PNRR), iar pentru acest sector vor fi alocate sume importante, a declarat, ieri, prim-ministrul Florin Citu, in cadrul sedintei Biroului Permanent al Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Adevarul despre pasaportul de vaccinare anti-covid-19. Florin Citu face anuntul momentului

Asa cum relatam intr-un material anterior, ieri la Summit-ul UE s-a discutat despre implementarea pasaportului covid. Daca la nivel european se discuta despre acest lucru, in Romania, conform premierului Florin Citu, nu se pune inca problema. Premierul Florin Citu spune ca Romania nu are nevoie inca de pasaport covid Discutiile la nivelul liderilor UE pe .

Florin Citu: Nu putem discuta despre pasaportul de vaccinare in acest moment Vom lua inapoi din relaxari daca va creste numarul de infectari (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a declarat, vineri, ca nu se poate discuta despre o campanie de vaccinare la ora actuala, cand Romania are doar o mica parte din populatie vaccinata anti-COVID-19. Chiar si asa,.

Florin Citu: Am ramas cu economia deschisa si continuam in aceeasi directie, dar vom lua inapoi din relaxari daca va creste numarul de infectari. Strategia functioneaza (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a declarat, vineri, ca Romania nu a fost in lockdown in perioade in care majoritatea tarilor din Uniunea Europeana introducea masuri de acest gen. Singura inchidere a economiei.

Florin Citu, despre majorarea alocatiilor cu banii din pensiile speciale: Au fost deja marite cu 20%

Premierul Florin Citu a declarat ca alocatiile au fost deja marite cu 20%, ceea ce reprezinta o crestere semnificativa, dupa ce a fost intrebat daca alocatiile vor fi majorate in acest an cu banii economisiti prin eliminarea pensiilor speciale.

Florin Citu, amenintare catre romani. Ce noi restrictii ne asteapta, de fapt

Criza economica generata de pandemia declansata anul trecut este una previzibila. Bugetul propus de Florin Citu si votat in comisiile din Parlament, este unul mai mare decat anul trecut, declara acesta. Specialistii spun ca, per total, bugetul pentru 2021 este unul din cele mai mici bugete din ultimii 30 de ani. in acelasi timp, spun .

Lideri PSD, cearta cu Florin Citu in plenul Parlamentului: Nu iti e rusine sa vii sa spui ca noi furam? Bugetul este o rusine pentru Romania

Florin Citu a prezentat, luni, in Parlament, proiectul de buget, intr-un discurs in care a atacat PSD si i-a acuzat pe sociali democrati ca fac parte dintr-o mafie de care Romania va scapa odata cu noua guvernare. Replici dure s-au dat de ambele parti, cu lideri ai PSD care acuzau Guvernul Citu ca incalca legea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )