Libnet.ro
UNICEF

15:30

Forbes: Cum a ajuns un roman cel mai tanar milionar dinSilicon Valley

Adevărul Adevărul,
Forbes: Cum a ajuns un roman cel mai tanar milionar dinSilicon Valley

Silicon Valley este renumit pentru ca produce mii de oameni de succes, schimband lumea. Unul dintre ei, un bucurestean, a devenit cel mai tanar milionar, potrivit Forbes. continuă pe Adevărul

Forbes: cum a ajuns un roman, cel mai tanar milionar dinSilicon Valley

Silicon Valley este renumit pentru ca produce mii de oameni de succes, schimband lumea. Unul dintre ei, un bucurestean, a devenit cel mai tanar milionar, potrivit Forbes.

Un antreprenor roman, numit de Forbes cel mai tanar milionar din Silicon Valley

Siliocon Valley ar putea avea circa 5. 000 de antreprenori cu averi de milioane de dolari pana la finele acestui an, potrivit raportului Yahoo! Finance, citat de Forbes US. Iar unul dintre cei mai tineri milionari din aceasta zona este romanul Sebastian Dobrincu 20 de ani).

A fost cel mai tanar angajat al Facebook, dar acum face jocuri la Google

Un copil-minune al IT-ului, Michael Sayman avea doar 17 ani cand a fost angajat la Facebook, in anul 2014, devenind cel mai tanar angajat al retelei de socializare, dar acum lucreaza la Google, unde tocmai a creat un nou joc social, cu emoji.

Romanul care a ajuns cel mai tanar milionar din Silicon Valley

Silicon Valley va fi produs 5000 de milionari pana la finalul anului 2019, iar acest Sebastian Dorbincu este unul dintre ei. Sebastian Dobrincu a devenit cel mai tanar milionar din capitala tech.

Eroul Zilei. Marius Cocean, singurul roman declarat cel mai bun la kickboxing in sapte tari europene

Singurul roman declarat cel mai bun la kickboxing in sapte tari europene ii pregateste pe cei mici sa devina la randul lor campioni. Marius Cocean, medaliat la Campionatul Mondial de kickboxing.

El este castigatorul Ferma. Avea cel mai mult nevoie de cei 50.000 de euro!

Marius Craciun este castigatorul sezonului din acest an al reality show-ului Ferma. Avand o conditie materiala precara, el este concurentul care avea cel mai mult nevoie de premiul de 50. 000 de euro.

Cel mai mare cimitir din Europa se afla in Moldova. Cum arata - FOTO

Republica Moldova este o tara frumoasa asemeni unui diamant neslefuit. Chiar daca nu este o atractie pentru turisti, putini sunt cei care stiu ca in Chisinau exista cel mai mare cimitir din Europa. Cu o.

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa schimbam mentalitati. Este lucrul cel mai greu de facut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca schimbarea mentalitatilor din sistemul medical este cel mai greu de facut, acest fapt observandu-l si dupa vizitele inopinate pe care le-a.

Oferta DIGI RCS RDS: care e cel mai ieftin abonament de televiziune prin cablu

Oferta DIGI RCS RDS pentru televiziunea prin cablu include abonamente care pornesc de la 17 lei si ajung la 26 de lei. in functie de pret, numarul de canale pe care le puteti urmari variaza intre 25 si 70. Daca optezi pentru abonamentul analogic de televiziune prin cablu de la DIGI RCS RDS, [] .

Efecte nebanuite ale Brexit. Romania ar putea deveni cel mai mare producator de gaze naturale din UE

Romania va deveni cel mai mare producator din gaze din Uniunea Europeana, daca Marea Britanie va parasi spatiul comunitar, a anuntat marti ministrul Energiei Anton Anton. Am constatat cu placere, poate.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )