Libnet.ro
UNICEF

12:01

Fost sef ANAF: Nu vor fi bani pentru cresterea pensiilor, pentru ca Fiscul nu poate colecta atat

Adevărul Adevărul,
Fost sef ANAF: Nu vor fi bani pentru cresterea pensiilor, pentru ca Fiscul nu poate colecta atat

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, precizeaza ca, in ciuda asigurarilor date de guvernanti privind cresterea pensiilor cu 40%, efortul bugetar nu va putea fi sustinut de colectarea facuta de Fisc. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan: Sunt bani pentru majorarea pensiilor. Romanii nu au de ce sa se ingrijoreze

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca sunt bani alocati pentru cresterea pensiilor si ca nu exista motiv de ingrijorare pentru romani.

ALDE, solicitare catre Ludovic Orban: Sa se puna de acord. Sunt sau nu bani pentru majorarea pensiilor?

Reprezentantii ALDE i-au solicitat premierului sa aiba o discutie cu ministrii Cabinetului Orban, pentru a pune capat comunicarii haotice in spatiul public si sa sedecida asupra unui punct de vedere comun: sunt sau nu bani pentru majorarea pensiilor?, potrivit unui comunicat.

Consiliul Fiscal pune la zid cresterea pensiilor: E nevoie de masuri corective de amploare

Cresterea pensiilor din toamna va genera un deficit de 6% in 2021 si de 7% in 2022, arata Consiliul Fiscal, precizand ca si fara aceasta majorare, gaura din buget va fi de 3,8 4,1% din PIB in acest an, impunandu-se masuri grabnice de corectie.

CORESPONDENTA DIN BRUXELLES IN EXERCITIUL FINANCIAR 2021-2027 Mai multi bani pentru inovatie, cercetare, digitalizare si protectia mediului

Autoritatile de la Bruxelles isi doresc ca in urmatorul cadru financiar multianual 2021-2027 sa aloce mai multi bani pentru proiecte inovative, cercetare, digitalizare si protectia mediului. Acestea vor fi in principal axele de finantare pe care statele membre trebuie sa le respecte, iar, recent, ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos, a anuntat ca tara noastra pregateste proiecte pentru patru mari institute de cercetare: infiintarea unui institut de cercetare pe medicina genetica; infiintarea unui institut de Inteligenta Artificiala pentru zona de robotica, automatizari indus-triale si IT; institutul pentru Tehnologiile Viitorului nanotehnologii, microelectronica, fotonica, materiale si tehnologii de fabricatie avansate); obtinerea vaccinului tetravalent cu patru tulpini) la Institutul Cantacuzino.

Petrica Matu Stoian, masina de peste 100.000 de euro. De unde a avut atatia bani pentru bolidul de lux

Petrica Matu Stoian este un artisti ce nu mai are nevoie de prezentare. Cantaretul de muzica populara a si facut turul televiziunilor, povestind amanunte din viata personala, unele mai bune, altele mai rele. Deoarece este unul dintre cei mai iubiti artisti de muzica populara din Romania, se pare ca artistul nu duce deloc lipsa de .

Florin Citu, despre cresterea pensiilor si salariilor: Nu exista nicio lege in Romania care trebuia sa aiba surse de venit in 2020 si sa nu fi fost luata in calcul (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca exista bani in buget pentru.

KLAUS IOHANNIS: Guvernul sa gaseasca resursele pentru cresterea alocatiilor copiilor

Prim-ministrul Ludovic Orban: Poti sa iti permiti dublarea alocatiilor, in masura in care exista resursele financiare pentru a sustine majorarea fara sa afectezi deficitul bugetar * Florin Citu, ministrul Finantelor Publice: Impactul eliminarii pensiilor speciale, insuficient pentru dublarea alocatiilor copiilor Presedintele Klaus Iohannis sustine ca guvernul Orban trebuie sa majoreze in acest an pensiile si sa dubleze alocatiile copiilor, conform legislatiei in vigoare. Domnia sa a declarat, ieri, la Cotroceni: Este dorinta noastra comuna sa crestem pensiile.

Mai multe Instante din tara isi suspenda activitatea ca protest pentru abrogarea pensiilor speciale

Tribunalul Iasi si Curtile de Apel Craiova si Cluj au anuntat, marti, ca isi vor suspenda activitate.

Bani pentru primariile care vor sa modernizeze sau sa infiinteze sisteme centralizate de incalzire

Unitatile administrativ-teritoriale UAT) pot trimite, pana la 31 martie 2020, la Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) solicitari de finantare pentru proiecte de reabilitare, modernizare sau infiintarea sistemelor de alimentare centralizata cu energie termica a localitatilor.

Vasile Popa, fost sef la Parchetul Bihor, condamnat la 6 ani de inchisoare dupa ce a batut palma cu infractorii

Vasile Constantin Popa, fost prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Instanta suprema la sase ani de inchisoare intr-un dosar in care a fost acuzat de mai multe fapte de coruptie. Decizia este definitiva.

ştiri din Economie

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )