Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lista rusinii: Cine vrea sa fure banii romanilor din Pilonul II. Cei 10 demnitari se vor alege cu plangeri penale

Adevărul Adevărul,
Lista rusinii: Cine vrea sa fure banii romanilor din Pilonul II. Cei 10 demnitari se vor alege cu plangeri penale

Aprobarea de catre Guvern a ordonantei care permite ca statul, prin Fondul de Garantare, sa poata deveni administrator al pensiilor private obligatorii Pilonul II) in cazul in care actualii administratori se vor retrage din tara, din cauza cerintelor impuse de Executiv, continua sa starneasca ample reactii. Senatorul liberal Florin Citu a publicat lista celor 10 demnitari care vor sa fure de la romani. continuă pe Adevărul

Toate gafele facute de Viorica Dancila. Colectia, intr-un video pe internet, totul gratis, pe banii romanilor

Toate gafele facute de Viorica Dancila sunt o adevarata sursa de inspiratii pentru bancuri. Ea va ramane in istoria Romaniei drept politicianul care debitat cele mai multe perle si a spus cele mai multe fraze fara rost si fara sens. Viorica Dancila a fost, este si va fi mereu criticata pentru modul defectuos nu neaparat [] .

Ministerul Finantelor, acuzat ca fura din banii romanilor cu ajutorul Fiscului

Ministerul Finantelor fura, cu ajutorul ANAF, banii contribuabililor pentru ca nu le-au facut regularizarile la timp, iar modificarea succesiva a legislatiei si implicit a formularelor care trebuie depuse la Fisc au creat haos, sustine Rares Bogdan.

Liviu Dragnea: Cine vrea sa exporte, sa exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea sa ramana in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi onoreaza una dintre promisiunile facute zilele trecute. A initiat proiectul de lege prin care bustenii din Romania nu vor mai putea fi exportati. Asa cum am anuntat s.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )