Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Salariul minim pe economie va creste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban: Salariul minim pe economie va creste

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu de impact si a consultarii cu partenerii sociali si organizatiile neguvernamentale, a declarat premierul Ludovic Orban. continuă pe Wall-Street Ro

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu de impact si a consultarii cu partenerii sociali si organizatiile neguvernamentale, a.

Salariul minim va creste. Veste uriasa pentru romani. Anuntul premierului

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu.

Ludovic Orban, anunt de ULTIM MOMENT despre CRESTEREA SALARIULUI MINIM. Ce pegateste Guvernul PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban da asigurari ca salariul minim va creste. Liderul PNL a declarat, vineri, ca s-a stabilit o echipa de lucru care va vei cu o propunere de crestere, dupa ce vor fi analizate toate.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Majorarea salariului minim, stabilita dupa realizarea unui studiu de impact

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca exista un anumit grad de urgenta in ceea ce priveste adoptarea deciziei de crestere a salariului minim, precizand ca ea trebuie luata cel tarziu pana la finale lunii noiembrie - inceputul lunii decembrie, astfel incat mediul de afaceri sa stie din timp.

Impozit zero pe salariul minim. Ce taxe percep alte state europene si cum vede USR-PLUS revigorarea fortei de munca

Alianta USR PLUS a initiat o propunere legislativa prin care salariul minim pe economie ar fi exonerat de la plata taxelor, prezentand spre comparatie taxele percepute pe salariu in alte state europene.

Ludovic Orban anunta schimbari majore la nivelul institutiilor publice

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Brasov, ca in perioada urmatoare se vor face schimbari la nivelul conducerilor companiilor de stat si institutiilor publice, urmand ca persoanele incompetente,.

Eugen Teodorovici i-a invitat pe Ludovic Orban si Florin Citu la o dezbatere despre economie si finante

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, i-a invitat pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul Finantelor, Florin Citu, la o dezbatere pe teme legate de economie si finante organizata la Academia.

Ludovic Orban il acuza pe presedintele Casei de Pensii ca si-a luat concediu medical pentru ca stia ca urmeaza sa fie schimbat

Presedintele Casei de Pensii si-a luat concediu medical, desi exista intarzieri la calcularea pensiilor si persoane care isi asteapta deciziile pe pensii, a declarat premierul Ludovic Orban, in cadrul unei.

Ludovic Orban, apel la ministrul Internelor pe tema raportului privind interventia jandarmilor din 10 august: Va cer sa prezentati raportul, sa fie cunoscut opiniei publice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, ministrului Internelor, Marcel Vela, sa faca public de indata raportul privind interventia jandarmilor la protesul din 10 august 2018. intrebat de Orban, in.

Ludovic Orban: in fiecare zi descoperim noi bombe in buget. incercam sa reparam stricaciunile

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, dupa sedinta conducerii PNL, ca in fiecare zi descopera noi bombe in buget, pentru care e nevoie de interventii prompte, menite sa repare stricaciunile.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )