Libnet.ro
UNICEF

18:30

Milioane de romani vor fi afectati! Se schimba modul in care sunt calculate creditele

Antena3 Antena3,
Milioane de romani vor fi afectati! Se schimba modul in care sunt calculate creditele

Milioane de romani vor fi afectati! Se schimba modul in care sunt calculate creditele. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

Se schimba modul de calcul a ratelor la credite. Ce banci vor plati cele mai mari taxe pe harnicie

Modul de calcul al indicelui ROBOR, fata de care sunt raportate acum ratele bancare la imprumuturile in lei va fi modificat in intregime. Actul normativ care modifica taxa pe lacomie cuprinsa in OUG 114, ar putea fi adoptat saptamana viitoare de Guvern.

Peste 50% dintre romani vor sa slabeasca. Cum scapi de kilograme si de boli? Nu rata Sinteza zilei!

Peste 50% dintre romani vor sa slabeasca. Cum scapi de kilograme si de boli? Sabina Iosub a facut o schimbare fabuloasa. in premiera nationala povesteste cum a slabit 35 de kilograme si cum a.

Studiu momondo.ro: Peste jumatate dintre romani vor cheltui cel putin un salariu mediu net pentru vacanta de vara

Vacantele sunt foarte importante pentru romani si tocmai de aceea aloca sume importante pentru calatorii. Potrivit unui studiu realizat de momondo. ro, peste jumatate dintre respondenti vor cheltui cel putin un salariu mediu net pentru vacanta de vara.

Iordache, despre internarea lui Dragnea intr-o clinica privata: Nu exista diferenta intre modul in care sunt tratati pacientii intr-un spital privat si unul de stat

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) a sustinut, miercuri, ca nu exita nicio diferenta intre modul in care sunt tratati pacientii intr-un spital privat si unul de stat, referindu-se la alegerea lui Liviu Dragnea de a se interna la o clinica privata.

Sorina Pintea promite ca pacientii romani vor putea face transplant pulmonar in Ungaria. in Romania s-au facut doar 4 transplanturi de plaman

Romania va semna, la sfarsitul lunii mai, un acord cu Ungaria privind transplantul pulmonar, ce ar urma sa le permita pacientilor romani sa mearga in tara vecina pentru astfel de interventii, promite ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Un singur spital din Romania este acreditat pentru transplant pulmonar - Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti - insa in doi ani de cand spitalul este acreditat pentru transplant, aici s-au facut doar 4 astfel de interventii, toate anul trecut.

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )