Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministerul Agriculturii vrea sa dea mai multi bani fermierilor. Ce domenii au fost aprobate

Adevărul Adevărul,
Ministerul Agriculturii vrea sa dea mai multi bani fermierilor. Ce domenii au fost aprobate

Ministrul Agriculturii, Nechita- Adrian Oros, a aprobat vineri doua proiecte de acte normative, prin care a majorat sumele pe care le vor primi fermierii pana la sfarsitul acestui an, a informat MADR. continuă pe Adevărul

Abia acum s-a aflat! Romanii care castigau de trei ori mai multi bani decat Nicolae Ceausescu inainte de 1989

Acestia erau romanii care castigau mai multi bani decat Nicolae Ceausescu! inca din perioada de pana in 89 acestia castigau sume foarte mari, mai ales cand era vorba de echipele importante din.

Romanii din strainatate trimit tot mai multi bani in tara

Romanii care muncesc in strainatate trimit tot mai multi bani in tara, arata datele publicate marti de Eurostat, clasand Romania pe locul doi in Uniunea Europeana din punct de vedere al sumelor trimise in 2018.

Ministerul Agriculturii le va aloca fermierilor 143,34 milioane lei

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a anuntat joi ca le va aloca fermierilor suma de 143,34 milioane lei. Ministerul Agriculturii precizeaza ca plata catre beneficiari va fi efectuata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) si DAJ-uri in perioada imediat urmatoare, scrie news. ro.

Mai multi lideri USR au cerut demisia lui Dan Barna. Va fi vot online pentru demiterea acestuia - surse Digi24.ro

Intr-o sedinta a Consiliului Politic, care a avut loc in noaptea de luni spre marti, mai multi lideri din USR i-au cerut lui Dan Barna sa isi asume esecul de la alegerile prezidentiale si sa demisioneze din functie. Presedintele USR vrea sa ceara un.

Aproape de doua ori mai multi oameni decedeaza in Statele Unite din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice

Aproape de doua ori mai multi oameni decedeaza in Statele Unite din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice comparativ cu cat se credea inainte, au precizat miercuri oficiali americani responsabili pentru sanatatea publica.

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri iicer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri ii cer demisia din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

Bani pentru sustinerea performantei. 220.000 de lei, finantare pentru echipa de handbal feminin a orasului

Consiliul Local si Primaria Municipiului Calarasi vor investi mai multi bani anul acesta pentru sustinerea handbalului feminin, unde rezultatele remarcabile demostreaza ca practicarea sportului i-a entuziasmat pe copii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )