Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministerul Finantelor: Romanii au cumparat titluri Tezaur de 700 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor: Romanii au cumparat titluri Tezaur de 700 milioane de lei

Romanii au investit in prima emisiune Tezaur din anul 2020 lansata de Ministerul Finantelor Publice peste 700 de milioane de lei in titluri de stat cu scadenta de 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,25% si 4,75%. continuă pe Adevărul

Circa 17.000 de romani au cumparat titluri Tezaur de 700 milioane de lei

Romanii au investit peste 700 de milioane de lei in titluri de stat Tezaur cu scadenta de 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,25% si 4,75%, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Au investit aproape 17. 000 de romani.

Circa 17.000 de romani au cumparat titluri Tezaur de 700 milioane de lei

Romanii au investit peste 700 de milioane de lei in titluri de stat Tezaur cu scadenta de 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,25% si 4,75%, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Au investit aproape 17. 000 de romani, conform Hotnews.

Ministerul Finantelor a respins toate ofertele bancilor la licitatia de obligatiuni de luni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a respins, luni, toate ofertele bancilor depuse in cadrul licitatiei pentru o emisiune de obligatiuni de stat pe 90 de luni, prin care intentiona sa atraga 400 de milioane de lei, considerandu-le la un nivel neacceptabil al pretului ofertat, conform Agerpres.

Ministerul Finantelor a programat imprumuturi de 3,45 miliarde de lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, in luna august 2020, imprumuturi de la bancile comerciale de 3,45 de miliarde de lei, din care 3 miliarde de lei prin opt emisiuni de obligatiuni de stat, la care se poate adauga suma de 450 milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni, conform Agerpres.

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute 3,4 miliarde lei, in august

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa imprumute, de pe piata interna, 3,45 miliarde lei, in luna august. Este vorba de emisiuni de obligatiuni de tip benchmark de 3 miliarde lei, la care se poate adauga suma de 450 milioane lei din alocarile sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive.

Facilitatile pentru plata chiriei mai asteapta. Legea nu se poate aplica, iar Ministerul Finantelor nu stie cine trebuie sa elaboreze procedurile

Pentru cine mai tine minte, in luna mai a fost publicata in Monitorul oficial o Lege prin care persoanele fizice si firmele care au fost afectate in perioada starii de urgenta pot amana plata chiriei o detaliem mai jos). Camera Consultantilor Fiscali a dorit clarificari tehnice de la Ministerul Finantelor Publice MFP) pe chestiunea legata de neimpozitarea veniturilor din chirii in anumite conditii). Ei bine, se pare ca autoritatile nu vor aplica aceasta lege prea curand, fiind probleme si pe caracterul retroactiv al amanarii platii chiriei. O recunoaste chiar Ministerul, care da de inteles ca legea e prea vaga si inaplicabila. Institutia spune ca a trimis o solicitare la Parlament pentru precizari, dar nu a primit raspuns, inca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )