Libnet.ro
UNICEF

10:46

Promotie-fulger la Blue Air: Bilete de avion la 9,99 euro, pentru calatorii pana in martie

Adevărul Adevărul,
Promotie-fulger la Blue Air: Bilete de avion la 9,99 euro, pentru calatorii pana in martie

Weekend-ul acesta, compania aeriana romaneasca Blue Air ofera pasagerilor 9. 999 de locuri la pretul de 9,99 euro. continuă pe Adevărul

Blue Air ofera pasagerilor sai aproape 10.000 de bilete la pretul de 9,99 de euro

Blue Air ofera pasagerilor sai 9. 999 de bilete care pot fi cumparate, timp de trei zile, la pretul de 9,99 euro, pe toate rutele si destinatiile din orarul de iarna.

Blue Air, mesaj manifest pentru Senatul Romaniei. Reactia de ultima ora

O scrisoare a fost trimisa Senatului de catre compania aeriana low-cost Blue Air, in care se arata ca, echipa companiei a ramas surprinsa de decizia de a respinge garantia pentru imprumut avizata de Guvern. Blue Air, mesaj manifest pentru Senatul Romaniei De asemenea Blue Air avertizeaza ca fara acest ajutor, piata lasata libera de compania .

PETRESCU, CATRE SENATORI: Daca Blue Air ar disparea de pe piata, concurentul sau o va ocupa, si nu TAROM

Piata ramasa libera de o eventuala disparitie a companiei Blue Air va fi ocupata de principalul sau competitor si nu de TAROM, operator aflat el insusi in dificultate, atrage atentia directorul general al Blue Air, Oana Petrescu, intr-o scrisoare deschisa adresata joi Senatului Romaniei, conform Agerpres.

Senatul respinge ajutorul de stat pentru Blue Air

For decizional este Camera Deputatilor * Faptul ca Senatul a abrogat art. 12 din OUG 1392020 loveste si in interesele SIF Banat-Crisana Senatul a respins ajutorul de stat acordat de catre Guvernul Orban companiei aeriene low-cost Blue Air.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )