Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, campioana in UE la majorarea importurilor de laptopuri in primele sapte luni

Adevărul Adevărul,
Romania, campioana in UE la majorarea importurilor de laptopuri in primele sapte luni

Importurile de laptopuri ale Romaniei in primele sapte luni ale anului au inregistrat un avans de 38% comparativ cu perioada similara a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere procentuala inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate vineri de Eurostat, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

ALTEN Romania raporteaza o crestere de 5% a cifrei de afaceri in primele noua luni ale anului

ALTEN Romania, subsidiara locala a grupului de origine franceza ALTEN si una dintre companiile de consultanta in IT si inginerie, a inregistrat o crestere de 5% a cifrei de afaceri in primele noua luni ale anului 2020, in comparatie cu aceeasi perioada din 2019, conform unui comunicat de presa.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Viofanny, producatorul de lactate din Saveni, raporteaza vanzari de peste 850.000 lei

Viofanny, producator de lactate din orasul Saveni, jud. Botosani, a facut un bilant partial pentru primele noua luni ale acestui an si arata care a fost impactul situatiei medicale asupra sectorului in care activeaza.

8.344 participanti la cursurile ANOFM in primele noua luni ale anului 2020

In primele noua luni ale anului 2020, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a cuprins in programele de formare profesionala organizate prin intermediul centrelor regionale de formare profesionala a adultilor si centrelor proprii din cadrul agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca, 8. 344 persoane, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Ne dorim o mai mare mobilitate a sectorului privat din Iran si Romania pentru imbunatatirea relatiilor comerciale bilaterale

Interviu cu doamna Neda Raefipour, Consilier economic al Ambasadei Republicii Islamice Iran la Bucuresti) * Volumul schimburilor comerciale bilaterale dintre Iran si Romania, in primele sapte luni ale anului, a scazut la doar 40 milioane de euro Reporter: Cum evaluati relatiile bilaterale economice dintre Iran si Romania, in momentul de fata?.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI WDP a finalizat proiecte in valoare de circa 278 milioane euro

WDP a finalizat 157. 600 mp de parcuri logistice pe piata din Romania, in urma unor investitii de 97 de milioane de euro, conform unui raport trimis redactiei.

OMS: Imunitatea dupa infectarea cu noul coronavirus poate tine sapte luni

Imunitatea data de infectarea cu noul coronavirus poate tine 7 luni, spun expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Si tot ei atrag atentia ca este posibil ca persoane care fac forme usoare ale bolii, sa nu dezvolte anticorpi sau sa ii piarda mult mai repede, caz in care se pot reinfecta.

CORONAVIRUS |OMS: Imunitatea data de infectarea cu noul virus poate tine sapte luni

Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) spun ca imunitatea data de infectarea cu noul coronavirus poate tine 7 luni si atrag atentia ca este posibil ca persoane care fac forme usoare ale bolii, sa.

Apartamentele s-au scumpit in Bucuresti cu 4% dupa primele 9 luni: Cresterea preturilor se datoreaza atat costurilor ridicate cu materialele de constructii cat si al celor cu forta de munca (raport)

Similar cu anii precedenti, pretul mediu pentru unitatile rezidentiale a inregistrat o crestere globala de 4% in primele 9 luni ale anului 2020 in Bucuresti. Cu toate acestea, impactul pandemiei COVID-19 a devenit vizibil in al doilea trimestru al anului, pretul mediump in Bucuresti scazand la 1. Ultimele luni au adus, de asemenea, la o apreciere a pretului locuintelor vechi, cu o diferenta medie de pret de aproximativ 60 EURmp intre apartamentele vechi si cele nou construite, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand diferenta era de peste 110 EURmp. Acest lucru poate fi atribuit faptului ca, avand in vedere experienta anterioara a crizei din 2008, clientii ar putea avea o incredere mai mica in ceea ce priveste finalizarea noilor proiecte, potrivit unui raport publicat marti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )