Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite au oprit rambursarea cheltuielilor de infrastructura facute de Romania in sprijinul trupelor de Marina stationate in tara noastra

B1 B1,
Statele Unite au oprit rambursarea cheltuielilor de infrastructura facute de Romania in sprijinul trupelor de Marina stationate in tara noastra

Statele Unite au oprit decontarea cheltuielilor de infrastructura ale Romaniei in beneficiul trupelor americane de Marina, in cadrul asa-numitului program de sustinere a natiunii-gazda, scrie Profit. ro. Acest. continuă pe B1

SUA au oprit finantarea cheltuielilor de infrastructura ale Romaniei in beneficiul Marinei americane

SUA au stopat, incepand cu luna ianuarie a anului trecut, finantarea Programului de sustinere a natiunii-gazda HNP) in Romania, prin care americanii finanteaza cheltuieli de infrastructura realizate de tara noastra in beneficiul Marinei americane, arata un raport al Curtii de Conturi.

Cum s-a dezvoltat parteneriatul strategic bilateral dintre Romania si Statele Unite ale Americii

Desi relatiile diplomatice dintre Romania si Statele Unite ale Americii au fost stabilite inca din 1880, parteneriatul strategic bilateral a fost lansat la 11 iulie 1997, cu ocazia vizitei la Bucuresti a presedintelui SUA, Bill Clinton. De la lansarea.

EUROSTAT: O treime din comertul UE se realizeaza cu Statele Unite si China

Statele Unite si China au continuat in 2018 sa fie principalii parteneri comerciali ai Uniunii Europene, inaintea Elvetiei, Rusiei, Turciei si Japoniei, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Statele Unite desfasoara bombardiere strategice chiar la GRANITA Rusiei (FOTO)

Statele Unite au trimis in Europa doua bombardiere strategice B-52, ca parte a pregatirilor pentru exercitiile militare comune din Georgia, aproape simultan cu decizia Moscovei de a trimite bombardiere in Pen.

2001, 11 septembrie, ziua in care terorismul a lovit Statele Unite

11 septembrie ramane in memoria colectiva globala ca ziua atentatului terorist din Statele Unite, cand teroristii au deturnat patru avioane comerciale si au distrus turnurile World Trade Center si cladirea Pentagon. Mii de oameni au murit, iar razboiul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )