Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tot mai multe firme isi inchid portile in intreaga lume. Cat de grava este situatia, inclusiv in Romania

Adevărul Adevărul,
Tot mai multe firme isi inchid portile in intreaga lume. Cat de grava este situatia, inclusiv in Romania

Cresterea economica va deveni treptat insuficienta pentru foarte multe companii din mai multe tari din cauza cresterii costurilor de productie, a re)finantarii si a provocarilor structurale, considera Euler Hermes intr-un amplu raport asupra insolventelor la nivel global. continuă pe Adevărul

Gripa face tot mai multe victime. 18 persoane au murit

Gripa face tot mai multe victime. Nu mai putin de 18 persoane au murit din cauza complicatiilor bolii. Sapte romani s-au stins din viata doar in cursul zilei de vineri, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Gripa face tot mai multe victime. 18 persoane au murit. Diferentele intre raceala si gripa, explicate de medici

Gripa face tot mai multe victime. Nu mai putin de 18 persoane au murit din cauza complicatiilor bolii. Sapte romani s-au stins din viata doar in cursul zilei de vineri, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

UPDATE Gripa face tot mai multe victime. 19 persoane au murit. Diferentele intre raceala si gripa, explicate de medici

Gripa face tot mai multe victime. Nu mai putin de 19 persoane au murit din cauza complicatiilor bolii, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 24 de morti

Un barbat in varsta de 77 de ani, internat cu gripa, a murit la Spitalul de Boli Infectioase Brasov, medicii spunand ca avea gripa de tip A si alte afectiuni, nefiind vaccinat. De la inceputul sezonului, 24.

TOT MAI MULTI ANALISTI ANTICIPEAZA Majorarea dobanzii BCE, amanata din cauza riscului de recesiune

Banca Centrala Europeana BCE) va astepta ceva vreme pana cand va decide o majorare a dobanzii la depozite, conform unor economisti intervievati de Reuters, care considera ca institutia financiara va creste dobanda abia in trimestrul al patrulea din acest an, in conditiile in care sunt tot mai multe riscurile de intrare in recesiune a zonei euro.

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 13 morti

Update:Un numar de 13 persoane au murit, pana in prezent, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. Stirea initiala O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noaptea.

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 14 morti

Update:Un numar de 14persoane au murit, pana in prezent, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. Stirea initiala O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noap.

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 12 morti

O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noaptea de joi spre vineri, in spital, in urma complicatiilor provocate de gripa, medicii afirmand ca pacienta nu era vaccinata si s-a tratat initial la.

Blocul ACUM vrea mai multe sectii de vot peste hotarele R.Moldova: Guvernul isi bate iar joc de diaspora

Aparentele insala, iar cifra de 125 de sectii de votare de peste hotare, adica cu 25 mai multe decat la prezidentialele din 2016, este una de manipulare. Guvernarea nu a deschis sectii de vot acolo unde era foarte necesar, unde la alegerile precedente zeci de mii de oameni nu au reusit sa voteze, ci in state si localitati unde sunt putini cetateni moldoveni, sustin reprezentantii Blocului electoral ACUM, format din PAS si PPDA.

VIDEO A fost prins hotul care a spart mai multe frizerii din Targoviste. Ce alte fapte ii mai pun politistii in spinare

Un barbat in varsta de 44 de ani este principalul suspect in cazul mai multe furturi din frizerii si magazine din centrul orasului Targoviste. Oamenii legii au probat activitatea infractionala si au recuperat si o parte din bunuri. Prejudiciu total a fost estimat la 22. 000 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )