Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vesti proaste pentru romani! Se scumpesc gazele de la 1 august

B1 B1,
Vesti proaste pentru romani! Se scumpesc gazele de la 1 august

Noi scumpiri pentru romani! ANRE anunta majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici, incepand de la 1 august 2018. Avand in vedere solicitarile furnizorilor de gaze naturale si in urma. continuă pe B1

Vesti proaste pentru GUVERN! Se apropie MAREA CRIZA: PIB-ul se prabuseste, inflatia EXPLODEAZA

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNP) a redus, in prognoza intermediara de vara 2018, cresterea PIB estimata pentru aceest an, de la 6,1% la 5,5%, alaturi de un curs mediu al monedei euro identic cu.

Horoscop 19 iulie. Vesti proaste pentru Tauri, Racii sunt pusi pe strategii

Horoscop 19 iulie BERBEC: Te cam joci cu optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru ca sunt in numar mai mare ceea ce-ti inspira sentimentul ca, orice ai alege, tot bine va fi. Horoscop 19 iulie TAUR: Nu te culca.

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Vesti proaste pentru jumatate dintre candidati la TITULARIZARE

47,40% dintre candidatii care au sustinut proba scrisa a concursului national pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar au.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel.

Vesti bune pentru romani. Gazele se vor ieftini cu 20% in urmatorul an

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, a declarat, luni, ca, in urmatorul an, pretul gazelor se va ieftini cu peste 20%. El a precizat ca premierul Viorica.

Iohannis, atac la PSD si Dragnea: Faptul ca un partid a fost ales sa conduca, inseamna ca a fost ales sa conduca pentru romani, nu pentru a scapa un lider politic de inchisoare (VIDEO)

Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea. Presedintele a spus ca politicienii au fost alesisa conduca pentru romani, nu pentru a scapa de inchisoare un lider politic, aluzie la.

Vine barza pentru aceste zodii, in august! Ei sunt nativii care primesc vestea cea mare

Ultima luna de vara vine cu vesti bune pentru una dintre zodii. Dupa multi ani in care s-a chinuit sa faca un copil, testul de sarcina va fi in sfarsit pozitiv, iar acest fapt reprezinta un motiv de mare.

Vesti bune pentru turisti. Cat de curate sunt marile din UE

Calitatea apelor pentru scaldat din UE este una excelenta, potrivit celor mai recente rapoarte ale autoritatilor europene. 85% dintre locurile destinate scaldatului au intrunit conditiile pentru standardul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )