Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vodafone, amendata cu 10.000 de lei, pentru ca nu a tinut cont de preferintele unui client

Adevărul Adevărul,
Vodafone, amendata cu 10.000 de lei, pentru ca nu a tinut cont de preferintele unui client

Unul dintre cei mai mari operatori de telefonie din Romania, Vodafone, a fost amendata cu 10. 000 de lei pentru ca nu a tinut cont de preferintele exprimate in mod expres de unul dintre clientii sai. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Doua miliarde de lei pentru platile aferente contractului pentru rachetele Patriot

Premierul Ludovic Orban a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta la Ministerul Apararii Nationale, ca a deblocat suma de doua miliarde de lei pentru contractul referitor la rachetele Patriot.

Guvernul aloca peste 91,4 milioane de lei pentru minerii disponibilizati din Valea Jiului

Guvernul Romaniei a aprobat, miercuri, o Ordonanta de Urgenta prin care aloca peste 91,4 milioane de lei pentru asigurarea veniturilor lunare in completare pentru minerii care urmeaza sa fie.

TVR aloca peste un milion de lei pentru finantarea producatorilor independenti

Televiziunea Romana deschide de azi sesiunea de finantare pentru producatorii independenti pe anul 2019, iar suma totala fiind de 1. 000 de lei. Decizia a fost luata in conformitate cu Ordonanta de Guvernului nr.

Candidatii la prezidentiale au cheltuit peste 70 de milioane de lei pentru finantarea campaniei Doar cei 6 candidati care au obtinut minim 3% din voturi vor primi banii inapoi Cat a cheltuit fiecare candidat

Cei 14 candidati care au participat in primul tur al alegerilor prezidentiale din 10 noiembrie au cheltuit in total pentru finantarea campaniei electorale 70,2 milioane de lei, dar doar cei sase candidati care au obtinut minim 3% din totalul voturilor valabil exprimate vor primi banii inapoi de la stat. Cel mai mult a cheltuit Viorica Dancila PSD) - 18,2 milioane de lei, urmata de Klaus Iohannis - 18 milioane de lei. Opt candidati, printre care Ramona Ioana Bruynseels si Alexandru Cumpanasu, nu isi vor putea recupera banii, pentru ca nu intrunesc criteriul de 3% din voturi.

Al treilea mare contract licitat inainte de alegeri in Sectorul 5: Peste 14 milioane de lei pentru tiparirea si expedierea Scrisorii Primarului si a altor decizii si somatii

Directia de impozite si taxe locale a Sectorului 5, unde primar este Daniel Florea PSD) vrea sa incheie un acord cadru pe 4 ani pentru tiparirea si expedierea Scrisorii Primarului, a deciziilor de impunere, instiintarilor de plata, somatii si titluri executorii, contract cu o valoare maxima estimata la peste 14,02 milioane de lei fara TVA). Scrisoarea Primarului, un document in care fiecare primar isi prezinta realizarile din mandat, la care este anexata si decizia de impunere catre fiecare contribuabil, va fi printata in 305. 000 exemplare pe an, respectiv peste 1,22 milioane de exemplare in 4 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )