Libnet.ro
UNICEF

00:07

BVB Rulaj de 29 milioane lei, sub media zilnica a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Rulaj de 29 milioane lei, sub media zilnica a anului

BET-FI ramane aproape nemiscat in ultima zi cu praguri de detinere la SIF-uri Valoarea tranzactiilor derulate in sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la numai 29,44 milioane de lei, sub media zilnica a anului, de 48,55 milioane de lei, in conditiile in care, prin piata deal nu a fost realizat niciun transfer. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Rulaj de 62 milioane lei, peste media zilnica a anului

Cresteri pe linie pentru indici Valoarea tranzactiilor inregistrata in sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la 62,11 milioane lei, peste media zilnica a anului, de 48,77 milioane lei, circa 30% din rulaj fiind asigurat de transferurile cu actiunile Banca Transilvania TLV).

IMPACTUL PANDEMIEI ASUPRA PATRIA BANK: Profitul net scade de trei ori si jumatate, la 6,6 milioane lei in acest an, fata de estimarile initiale

Patria Bank estimeaza in acest an un profit net de 6,6 milioane lei, de trei ori si jumatate mai mic decat estimarile de la inceputul anului, de 23,1 milioane lei, insa mai mare comparativ cu rezultatul obtinut anul trecut, de 5,3 milioane lei, potrivit rezultatelor estimate revizuite pentru anul 2020, scrie News. ro.

BVB Aprecieri pe linie pentru indici

Valoarea tranzactiilor coboara sub media zilnica a anului Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Termoenergetica, furnizorul de apa calda si caldura in Bucuresti, are datorii de peste 400 milioane lei la ELCEN Cum a ajuns compania in aceeasi situatie ca fostul RADET, in doar cateva luni de la infiintare

La nici un an de la preluarea activitatii RADET, compania municipala Termoenergetica a adunat datorii de peste 400 milioane de lei la ELCEN, producatorul de energie termica. ELCEN analizeaza optiunea de a cere intrarea in insolventa a companiei municipale, potrivit uni comunicat transmis de Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN. Contactat de HotNews. ro, directorul Termoenergetica, Alexandru Burghiu, da vina pentru acumularea datoriilor pe Guvern, dar promite ca le va plati. Reamintim ca RADET a intrat in insolventa apoi in faliment dupa ce a acumulat datorii de 3,7 miliarde lei la ELCEN.

INCA O CONDAMNARE PENTRU DARIUS VALCOV 6 ani si 6 luni de inchisoare pentru o spaga de aproape 4,3 milioane lei

Darius Valcov, fostul consilier de stat pe probleme economice in guvernarea Dancila, a fost condamnat ieri de judecatorii Tribunalului Dolj la 6 ani si jumatate de inchisoare pentru luare de mita. Instanta a dispus confiscarea de la Darius Valcov a sumei de 4. 270 lei. Faptele ar fi fost comise in perioada in care Valcov a fost primar al municipiului Slatina, iar din rechizitoriul procurorilor anticoruptue reiese ca acesta ar fi primit comisioane de la oamenii de afaceri care aveau contracte cu primaria. Este vorba despre contracte pentru izolarea termica a blocurilor, reabilitarea centrului istoric din Slatina si lucrari de extindere a retelei de apa din judetul Olt.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )